Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Noi precizări privind avaria de la conducta stației de pompare Cota 20 Ovidiu

Noi precizări privind avaria de la conducta stației de pompare Cota 20 Ovidiu(217)

Pentru remedierea avariei survenita astazi - 30 ianuarie 2019, in zona statiei de pompare Cota 20 Ovidiu, echipele de interventie au incercat executarea lucrarilor de reparatii cu conducta sub presiune. Însă, din cauza debitului mare de apa și a necesității înlocuirii unei piese de legatura pe conducta magistrala de transport apa, cu diametrul de 1.000 mm, s-a impus sistarea furnizarii apei pe tronsonul avariat.

Prin urmare, abonatii din orasul Navodari, cei din localitatea Lumina, dar si consumatorii din zona blocurilor ANL din localitatea Ovidiu nu vor avea apa la robinete in intervalul orar 16,30 - 24,00.

Se preconizează că finalizarea lucrărilor se va face până în jurul orei 21,00, dar tinand cont de diametrul mare si de lungimea retelei de distribuție, perioada de timp necesara pentru umplerea acesteia si intrarea in presiune este de aproximativ 3 ore.

Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si realuarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

VITORIA LIPAN NU ÎȘI DĂ DEMISIA!
scris de Lucian Cristea
Ca întotdeauna, orgoliile prostești de sorginte pesedistă ne omoară. Ca și ambițiile provinciale ale doamnei premier de fier,(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!