Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
TOP 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre programul INTENSE BODY CHANGE

TOP 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre programul INTENSE BODY CHANGE(6353)

“<este una dintre cele mai des intalnite propozitii pe care o aud zilnic, dar fara ambitie si disciplina nu ai cum sa reusesti.” spune Cercel Robert Sergiu, Elite Trainer in cadrul programului Intense Body Change.

Trebuie sa mergi la sala, sa renunti la obiceiurile alimentare nesanatoase pentru o anumita perioada de timp, sa respecti planul alimentar si sa te motivezi constant pentru a atinge rezultatele dorite. Suna dificil la prima vedere, dar  daca peste aprox. 2000 de persoane au reusit sa obtina transformarea pe care si-o doreau, atunci cu siguranta poti si TU.

1. Programul Intense Body Change este unic in Constanta.
Acest lucru il demonstreaza rezultatele clientilor si personalizarea fiecarui program in parte in functie de nevoile si modul de adaptare al fiecarei persoane.

2. Poti veni la antrenamente oricand!
Nu exista un numar de sedinte de sport pe saptamana, ci poti veni la sala in orice moment atata timp cat te simti confortabil. Retine! Daca nu te odihnesti cum trebuie si nu mananci suficiente proteine si carbohidrati, muschii tai nu o sa creasca. Degeaba mergi la sala si rupi antrenamentele, daca nu ai o alimentatie corecta.

3. Planul de alimentatie nu trebuie sa te sperie!
Cum suna un mic dejun compus din 3 cracker si wasa cu 2 linguri de salata de vinete, 1 ou fiert, 5 masline verzi sau Kalamata, 1 cub de branza cremoasa si un castravete mic? Cu siguranta, te gandesti ca uneori atatea calorii nu mananci nici intr-o zi. Ei bine, o dieta echilibrata nu presupune infometare, ci alternarea proteinelor si carbohidratilor intr-un mod corect astfel incat sa ai energie si sa obtii rezultatele dorite.

4. Poti sa ramai in forma si atunci cand esti plecat in vacanta!
Abonamentul Intense Body Change Constanta este valabil si in orasele Bucuresti, Cluj si Brasov. Asadar, nu pierde nici o zi de antrenament si maximizeaza-ti sansele de reusita.

5. Un workout in doi este intotdeauna mult mai motivant!
Incepand cu 26 Februarie 2019, it ipropunem o noua provocare! Inscrie-tea cum la noua editie Intense si poti castiga prin tragere la sorti un loc gratuit pentru prietenul/a tau/ta. Putina competitie intre prieteni nu strica niciodata, mai ales atunci cand vei avea cui sa-i trimiti mesaje despre febra musculara de a douazi. Atentie! Au mai ramas doar 9 locuri disponibile!

Persoanele interesate il pot gasi pe Cercel Robert Sergiu pe pagina lui de Facebook sau pe site-u lwww.intensefitness.ro.

Fii tu cel care controleaza mancarea, si nu lasa mancarea sa te controleze pe tine! Alege un stil de viata sanatos care iti va aduce beneficii pe toate planurile.

Start INTENSE NOW!
  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii