Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Capul județului incompatibil cu onestitatea!

Capul județului incompatibil cu onestitatea!(1103)


Anunțul Agenției Naționale de Integritate care a constatat faptul că Horia Țuțuianu, actualmente Președinte al Consiliului Județean Constanța, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 - 30 martie 2016, întrucât a exercitat simultan funcția de consilier județean și pe cea de președinte al Consiliului de Administrație al S.C. Neptun Olimp S.A., realizând venituri de natură salarială de la societatea comercială, întărește vorba din bătrâni că "ce se naște din pisică, șoareci mănâncă". Lupii tineri crescuți și educați de Nicușor Constantinescu își urmează cu cinste maestrul în ale lăcomiei. Urmașul lui Constantinescu face exact ce a învățat de la predecesorul său: fentează legea și acumulează avere. O spun chiar autoritățile care consemnează că Țuțuianu "pe perioada exercitării mandatului de consilier județean, între Consiliul Județean Constanța și S.C. Lantana Style S.R.L., societate în cadrul căreia soția persoanei evaluate a exercitat calitatea de asociat unic și administrator, s-a derulat un acord - cadru privind furnizarea de solarii complet echipate, în valoare de 100.000 lei".

"Este de-a dreptul revoltător ca omul care trebuie să conducă în spiritul legii un județ întreg dă dovadă de lipsă de respect pentru sutele de mii de constănțeni, cărora le-a promis cinste și onestitate. De fapt, Horia Țuțuianu fentează legea și demonstrează că integritatea și cinstea reprezintă în continuare două calități ce lipsesc la vârful autorităților județene din Constanța", a declarat Septimiu Bourceanu, prim-vicepreședinte al Biroului Politic Județean PNL Constanța.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii