Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputat PNL Robert Boroianu: Dragnea și Tăriceanu aruncă România într-un nou an de subdezvoltare și sărăcie printr-un buget construit din minciuni și baloane de săpun!

Deputat PNL Robert Boroianu: Dragnea și Tăriceanu aruncă România într-un nou an de subdezvoltare și sărăcie printr-un buget construit din minciuni și baloane de săpun!(604)

"PSD și ALDE tâlhăresc pur și simplu primăriile și comunitățile locale, cărora le iau cu forța banii de proiecte și dezvoltare, într-o încercare disperată de a prelungi agonia unui guvern falimentar.

Dragnea și Tăriceanu știu că nu mai au bani pentru salariile bugetarilor, pensii, ajutoare sociale și pomeni electorale, iar asta apasă pe politica populistă, mai ales că ne aflăm în an electoral.

În doar doi ani de zile, PSD și ALDE au reușit să pună țara pe butuci cu măsuri fiscale și economice dezastruoase pentru mediul de afaceri și români, cărora le bagă mâna în buzunare tot mai adânc. Clientelismul, nepotismul și corupția PSD parazitează banul public, instituțiile statului, iar noi, românii, trebuie să credem în basmele infractorilor care conduc țara.

Euro a explodat, ROBORUL a scumpit ratele românilor cu 40%, facturile au crescut cu zeci de procente, alimentele sunt la prețuri record, în spitale se moare cu zile, iar românii trebuie să dea crezare găștilor din PSD și ALDE că România e pe drumul cel bun, că suntem țara cu cea mai mare creștere economică? Minciunile lui Dragnea-Tăriceanu și incompetența lui Dăncilă nu mai sunt de mult garanții pentru români că într-o bună zi vor trăi mai bine. "

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAIUL ȘI BARNA
scris de Lucian Cristea
Domnul Barna, candidatul USR la președinția României, este adeptul contradicțiilor statornicite între paiul din ochiul adversarului ș(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE