Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Aproximativ 70 de locuri de parcare sunt în curs de amenajare de o parte și alta a Școlii Gimnaziale nr. 39 Nicolae Tonitza, pe strada Cutezători

Aproximativ 70 de locuri de parcare sunt în curs de amenajare de o parte și alta a Școlii Gimnaziale nr. 39 Nicolae Tonitza, pe strada Cutezători(306)

Noile parcări sunt amenajate în locul garajelor care au fost deja demolate sau sunt în curs de demolare, fiind astfel lărgite parcările deja existente.

În prezent utilajele lucrează la amenajarea terenului, iar în perioada următoare va fi turnat covorul asfaltic.

De asemenea, lucrătorii SC Confort Urban SRL lucrează în această perioadă la amenajarea unor parcări pe aleea Lăcrămioarei, strada Solidarității și strada Prieteniei. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

Reamintim că Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș. Conform măsurătorilor, în locul a 10 garaje ar putea fi parcate 15 maşini. Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

VITORIA LIPAN NU ÎȘI DĂ DEMISIA!
scris de Lucian Cristea
Ca întotdeauna, orgoliile prostești de sorginte pesedistă ne omoară. Ca și ambițiile provinciale ale doamnei premier de fier,(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!