Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
ÎN PSD, FĂGĂDĂU STINGE LUMINA ÎN LOCUL LUI BABU...

ÎN PSD, FĂGĂDĂU STINGE LUMINA ÎN LOCUL LUI BABU...(1067)

Aflu cu surprindere că, în caz de avarie în PSD, există un plan de evacuare centralizat în care fiecare persoană importantă are de îndeplinit o misiune bine definită. Totul este pregătit pentru o demonstrație pe teme de sănătate: fuga-i sănătoasă. Elicopterul decolează la ore fixe de pe o platformă știută de toți “greii” partidului.

Sincer să fiu, nu mă așteptam ca domnii din PSD Constanța să fie atât de riguroși și de realiști! Cu alte cuvinte, dumnealor iau în calcul și posibile situații de fugă sau împrăștieri organizate. Planul de avarie, așa cum este el conceput, cuprinde și câteva modificări surprinzătoare.

După cum am consemnat la început, Decebal Făgădău s-a angajat ca, la sfârșit, la sfârșit de tot, domnia sa să stingă lumina în PSD… De ce domnia sa și nu domnul viceprimar Babu, care deține câteva recorduri inedite în materie de stins lumina! Și nu la nivel de partid, ci la nivel de oraș! La nivel de Constanța și nu la nivel de Lehliu-gară…

De ce ține morțiș Făgădău să-i ia întrerupătorul de la gură lui Babu și să-l lase fără obiectul muncii sau doar cu prelungitorul în brațe? Un meseriaș avem și noi pe bune și pe ăsta vrem să-l îngropăm! În cazul domnului primar, cred că este vorba de un exces de zel dus dincolo de realitățile cotidiene.

În caz de faliment în PSD, ca să își spele păcatele, Făgădău e pregătit să le facă pe toate! El stinge lumina, el spală putina, el o dă cotită, el se face că muncește, el se urcă pe cel mai înalt catarg al României, pentru a stinge și acolo luminile de întâlnire cu avioanele NATO. În vârful catargului sunt amenajate spații speciale pentru găzduirea temporară a pesediștilor gata antrenați să dea bir cu fugiții.

În timpul liber, pe platforma lui Țuțuianu, ca o recompensă pentru faptul că i s-a luat pe nedrept lumina, Babu ar putea fi înscris la cursurile de electrician de forță. Ce-i drept, mai multă forță are el ca viceprimar de înaltă tensiune...Sigur, dacă îi ia lumina, cum ne-o taie nouă la bloc, domnul Babu ajunge rău de tot! De aceea, eu, personal, mă opun abuzului de funcții rău conducătoare…

Decebal Făgădău anunță că domnia sa se angajează să stingă de unul singur lumina în PSD! Să înțeleg că Babu nu mai reprezintă pe nimeni? El era omul cu scara. Da, scuzați, cu biroul lui de lux ce a făcut? Da’ cu gigacaloria ce-ați avut?

Constănțenilor le-a stins lumina de tot!
Când s-a supărat, le-a luat și apa caldă! Vă aduceți aminte de tot circul ăla cu RADET și cu CET ? Acum, domnul primar joacă rolul ultimului mohican din PSD! L-a dat pe Babu la o parte, ca să se vadă doar el în scenă! Vrea să-i convingă pe șefii săi din PSD că nu au greșit când l-au luat din nou în brațe!

Ecouri sunt.
Ați văzut, mă, cum ne ține el spatele și stinge și lumina! Noaptea minții, nu alta!

Da’ cu Babu ce-ați făcut?
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte