Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DUPĂ ANI, HORIA  ȚUȚUIANU PROVOACĂ UN NOU SCANDAL LA NIVEL JUDEȚEAN! ȘI-A PUS  ÎN CAP ELEVII!

DUPĂ ANI, HORIA ȚUȚUIANU PROVOACĂ UN NOU SCANDAL LA NIVEL JUDEȚEAN! ȘI-A PUS ÎN CAP ELEVII!(1087)

Cât timp i-a făcut curte prietenei sale, comportându-se exemplar, un amic de-al meu nu a pus gura pe băutură, deși îl mânca în palmă oriunde mergea cu noi… Până într-o zi, când a scăpat din lesă. Atât i-a fost. A aruncat cât colo cravata și a renunțat la bunele sale maniere...Până într-o zi.

În cazul domnului Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, procesul de descompunere a aramei de pe față a durat ceva mai mult de o zi. Poate că nici acum nu am fi observat dacă nu ar fi intervenit în viața lui trei elemente importante: PARTIDUL, ANI și ELEVII.

Mai întâi, și-a făcut praf relația cu PARTIDUL!
Nu a pus gura pe băutură până nu a ajuns la Dragnea în bătătură!

După ce a intrat în conflict cu ANI, care l-a declarat incompatibi, Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a reușit să intre în conflict și cu Asociația Elevilor!

Ca să îți pui în cap până și tinerii, când toată lumea încearcă să-i atragă de partea lor, înseamnă că ești lipsit de cele mai elementare calități practice! Nu ca om politic. Nici în calitate de conducător al Consiliului Județean, în fapt, Guvernul constănțean. Ci ca simplu cetățean!

Dar chestiunea este mult mai tragică, fiind vorba de președintele C.J. Constanța! Un președinte care trebuie, din pământ, din iarbă verde, să rezolve facilitățile la transportul elevilor!

În nota sa caracteristică, cu o ușoară aroganță, domnul președinte i-a trimis la plimbare pe elevi, cu revendicările lor cu tot …

Cu alte cuvinte, a reușit performanța de a-i scoate din sărite și, de aici, în stradă! Cum se poate ajunge la o asemenea performanță? Să-i ațâți pe tineri împotriva ta!

Simplu.
Prin calități birocratice ieșite din comun.
Ca să pui elevii pe drumuri și să-i determini să se revolte, trebuie să fii dotat cu un tupeu ieșit din comun și să generezi prea multă antipatie în jurul tău! Sau să nu îți pese de nimeni și de nimic, ca și cum tu ai fi Dumnezeu!

Elevii, tinerii, în general, reprezintă o categorie specială, pe care trebuie să o abordezi cu mijloace specifice, ținând cont de fragilitatea ei. Pentru că, în general, atunci când au anumite probleme pe cap, sunt refuzați și trimiși la plimbare cu gesturi șmecherești…

În timpul mișcărilor de stradă, diverși propagandiști au profitat de imaginea lor bună în societate, promițându-le câte în lună și în stele. În loc să adopte un ton împăciuitor, fiind vorba de niște revendicări justificate, chestiuni sensibile, domnul Țuțuianu lansează câteva atacuri răutăcioase la adresa elevilor…

Mai mult, îi acuză de toate relele din lume și lasă să planeze asupra lor mai multe suspiciuni! În acest context, Țuțuianu spune că nu a fost de acord niciodată cu metodele de lucru ale reprezentanților acestui ONG…

Următoarea frază, dintr-o scrisoare deschisă a domniei sale, te pune de-a dreptul pe gânduri!
“Eu nu pot și nu voi încălca legea!”

Ce concluzie să tragem de aici?
Că a fost forțat să încalce legea în privința subvențiilor pentru elevi? Împins din spate de ONG-uri sau de coana ANI?

Poate că elevii sunt nerăbdători să se vadă și ei, ca toată lumea, cât mai repede cu sacii în...autobuz! Să spui că elevii te presează, e mult prea mult!

Da’ cu coana ANI cum a fost? Tot cu forța? Tot cu de-a sila? Solarii cu de-a sila! Biata coana ANI!

Poate că elevii s-au săturat și ei de atâtea și atâtea promisiuni fără acoperire. Sigur, când vine vorba de sfaturi și indicații, nimeni nu îl întrece pe domnul Țuțuianu! Domnia sa acționează pe toane! [Ca și în cazul nostru. Cât am scris de bine de domnia sa, eram cei mai buni de pe piață, gazetari autentici, profesioniști (mai ales eu!)! Cum l-am criticat pe domnul președinte…]

Mă tem că și în dialogul cu elevii este la fel de instabil…

Deocamdată, elevii cer CJC să aprobe reducerea pentru transportul județean...Țuțuianu a promis că se rezolvă. Aiurea. Parole! Parole! Asta-i unitatea de măsură a domnului Țuțuianu!

Sătui de promisiunile conducerii CJC, elevii și-au pus toate speranțele în consilierii PNL, care au solicitat, pentru rezolvarea problemelor cu care ei se confruntă, convocarea unei ședințe extraordinare, în ziua de 7 februarie a.c.

PNL este singura formațiune politică în viață care a criticat atitudinea președintelui Țuțuianu în cazul ANI și a sărit în ajutorul elevilor…

  

Comentarii

Constantin Cump?n?
04-02-2019
Acest individ pare instabil din toate punctele de vedere: moral, psihic, sexual, politic...

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii