Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
EFECTUL ANI, BÂRNA LUI ȚUȚUIANU ȘI PAIUL LUI VRABIE

EFECTUL ANI, BÂRNA LUI ȚUȚUIANU ȘI PAIUL LUI VRABIE(1085)

Suflecată până la brâu, ANI a anunțat că Horia Țuțuianu, președintele C.J.Constanța, este incompatibil din mai multe puncte de vedere. Prilej de adâncă mirare pentru susținătorii domniei sale.

Nu mulți la număr, dar gălăgioși când vine vorba de Vrabie, primarul orașului Medgidia! Aici se duce o luptă chioară între bârna PSD, reprezentată și de Țuțuianu și de Claudiu Palaz, și paiul din ochiul primarului.

În prezent, ANI spală, spală rufele la râu suflecată până la brâu... Cum poți să definești chestiunea asta între Țuțuianu și ANI? Mai bine zis, cu starea de incompatibilitate?

Simplu.
Măsurând distanța care separă ochiul specializat în făină de cel care stă la pândă la slănină. După anunțul făcut de ANI, care a umplut mahalaua de vorbe, au tulit-o toți care pe unde le-a venit la îndemână! Nici usturoi nu au mâncat, nici ANI nu au pupat! A dispărut până și corul popular al calomniatorilor de profesie!

Țuțuianu și Palaz au făcut prima probă tehnică, cu “bașcheții pe înalta tensiune”, la cel mai înalt catarg al României. Sub genericul “Băi, Horia e soră-mea!”, s-a așternut o liniște mormântală peste tot!
Horia este totuși președintele nostru de județ!

Și ANI cine e?
O țață intrigantă. Păi, de sor-mea se ia ea? Vrea succes garantat în lupta împotriva corupției? Vrea imagine cu orice preț? Vrea ANI cu litere de tipar și în chenar? Vrea pas de defilare?

Vrea recunoaștere din partea doamnei Vlădesco?
Vrea titlul de “cetățean de onoare al orașului Medgidia”? Vrea să primească o ciorbă caldă de la domnul Butnaru, om de omenie, dar până la bugetul sportivilor…

Vrea ANI să primească medalia “Peneș Curcanul, mai greu îmi pare drumul. acum, la întors acasă”?
Vrea ANI să producă o nouă emulație creatoare în ce privește aruncatul cu piatra la punct fix?
Vrea ANI să asmută din nou “bagabonții”?
Vrea țap ispășitor?

Nimic mai simplu.
Să pună tunurile pe primarul Vrabie!

Așa scria în campania electorală deont(ologul) Hapurnea. Că “băieții răi” au pus tunurile pe primarul Vrabie! Acum, “băieții răi” sunt buni!
Și invers: Vrabie e cel mai rău din parcare!
Tocmai muza lui Hapurnea?

O știre cu Țuțuianu incompatibil nu interesează pe nimeni! Nici dacă ar fi fost penal! Mucles total. E ca și cum toți stau cu spatele la un cortegiu funerar care trece prin fața Prefecturii și cineva întreabă cine e mortul? 

Dacă Vrabie nu este nici măcar incompatibil, ANI nu e ANI! Dacă Vrabie nu e în atenția ANI sau a altor instituții specializate în deranj total, nimic nu e!

Tăcerea, în cazul Țuțuianu, este un răspuns?
Mai este ea de aur? Nici vorbă.
Este o dovadă a faptului că politicienii știu, la nevoie, cum să își spele mâinile între ei...Una pe alta.

De ce tace “justițiarul” Claudiu Palaz? Culmea, față în față cu starea de incompatibilitate a șefului său? Mai ales că se spune că ar fi calul de dar al PSD! Pe calul de dar, se știe, nu-l cauți la dinți!

De ce e bosumflat vicele Palaz? De ce?
Dacă Vrabie nu este în brațele coanei ANI, degeaba!
E ca nunta fără lăutarii favoriți. Dacă nu-i bagi o Chilia în port, degeaba!

Doamne, ce ar mai fi, acum, la gura dușmanilor! Mai ales la gura lui Palaz! Parcă îi și văd tăvălindu-se în fața Primăriei Medgidia, catalogându-l cum le vine lor la gură, dar, mai ales, incompatibil!
Dacă nu e Vrabie în ecuația ANI, nu ia nimeni atitudine!

Țuțuianu nu prezintă interes prin prisma doamnei ANI! Când îl înjuri pe Vrabie, sună altfel… E mai palpitant.

În cazul Țuțuianu, MUCLES!
Susținători ai lui Țuțuianu din întreaga lume, uniți-vă și înjurați-l pe Vrabie! Merită. Cum a îndrăznit dumnealui să facă bășcălie de noua legendă cu Tândală, de la CJC, care nu a fost în stare să asfalteze, în 5 ani, un drum însumând 300 de metri!

Domnule Palaz, ce faci, taci?
Ai rămas cu gura căscată din ziua în care președintele Țuțuianu a promis că face din Constanța un județ de talie mondială!

În astfel de cazuri, politicienii sunt prudenți. Cu ANI, nu știi niciodată pe ce ureche poți să te culci, dacă nu cumva este mai bine să fii treaz tot timpul...Nu e de râs! Nici un politician nu are prezentul asigurat, indiferent câte milioane de euro deține în contul său personal…

ANI se dă în vânt după balurile mascate de altădată. Azi poți fi “agățat” și în glumă! Dacă te cheamă Vrabie! 

Politicienii știu că sunt predispuși să calce în străchini și sunt interesați ca, în astfel de situații, să se acopere unii pe alții...Și, atunci, ce interes au să ia atitudine în cazul Țuțuianu? Mai importantă este imunitatea lor la grămadă…

Dacă Vrabie nu e, pe cine mai luăm noi peste picior cu formula șmecherească “Băi, bagabontule?”

Domnia sa continuă să se expună singur.
Oricum nu are drum de întors! Independenții, din punct de vedere politic, nu sunt doriți de șmecherii din politică!

Vezi cazul Andrei Popescu, tânărul consilier independent de la Constanța. Trag toți în el din toate pozițiile! Și cine credeți că ordonă ”FOC” ? Țuțuianu și Claudel Palaz! Ei sunt cu gura mare peste tot!

Mai nou, Horia Țuțuianu pozează în dizident!
De ce? Din cauza lui ANI?

Păi, la Bilbao, din câte am înțeles, v-ați luptat cu taurii! Doar nu a ajuns ca ANI, o biată femeie, să vă pună pe fugă!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte