Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Deputat Bogdan Huțucă:  Elevii și studenții din județul Constanța nu vor beneficia de reduceri la transportul public fiindcă nu vrea PSD!

Deputat Bogdan Huțucă: Elevii și studenții din județul Constanța nu vor beneficia de reduceri la transportul public fiindcă nu vrea PSD!(769)

"Consilierii județeni au fost convocați într-o ședință extraordinară, inițiată de grupul PNL, singurul proiect pe ordinea de zi fiind subvenționarea cu 50% a transportului public de călători organizat de operatori autorizați de Consiliul Județean pentru elevi și studenți. Aprobarea acestui proiect ar fi însemnat un uriaș ajutor acordat elevilor și studenților, dar mai ales familiilor acestora, care suportă costuri mari pentru transportul public al copiilor spre unitățile de învățământ.

Din păcate consilierii județeni ai PSD și ALDE nu au vrut să voteze acest proiect, astfel că inițiativa a picat la diferență de un singur vot.

A fost evident dezinteresul total al președintelui pesedist al CJC, Horia Țuțuianu, care nu a arătat nici măcar un minim interes pentru rezolvarea acestei probleme a elevilor și studenților. Domnul Țuțuianu ar fi putut negocia cu aleșii județeni ai PNL, inițiatorii proiectului, inclusiv o dată ulterioară de intrare în vigoare sau aplicabilitate a hotărârii, astfel încât să aibă și domnia sa răgaz să se pună la punct cu legislația în domeniu și cu detaliile procedurale privind aplicarea hotărârii.

Însă nici Horia Țuțuianu, nici consilierii PSD-ALDE nu doresc să ajute elevii și studenții din motive meschine, de neînțeles pentru o societate civilizată. Se ascund în hățișul legislativ, se prefac că nu înțeleg problema și nu pot găsi soluții, când de fapt lucrurile sunt simple și la îndemână. "

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Gruparea MAZĂRE la INTERN, MOGA la INTERNE!
scris de Lucian Cristea
Într-o imagine simbol, senatorul Nicolae Moga apare într-o poziție nefirească cu degetul mijlociu de la o mână ridicat ostentativ în(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii