Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
JAFUL SECOLULUI. AU DISPĂRUT LUCRĂRILE ȘI  PROIECTELE LUI ȚUȚUIANU!

JAFUL SECOLULUI. AU DISPĂRUT LUCRĂRILE ȘI PROIECTELE LUI ȚUȚUIANU!(1623)

Caz unic în exisența pașnică, liniștită și lipsită de orice stres a Consiliului Județean Constanța. Au fost furate proiectele și lucrările președintelui acestei instituții! De necrezut! De neimaginat!

A fura sau a plagia, fie și într-o formă restrânsă, proiectele lui Țuțuianu e un act de mare responsabilitate, ele fiind destinate dezvoltării județului nostru, ca, de altfel, întreaga sa activitate... Fiind trăitor de sentimente universale, domnul Țuțuianu a descoperit furtul în timpul unei ședințe transcedentale în poala ANI, confundată din ce în ce mai des cu o...femeie!

ANI (Agenția Națională de Integritate) a declanșat, înainte de a ieși la iveală relația sa cu președintele Consiliului Județean Constanța, mai multe efecte colaterale. În cazul președintelui, ele au fost dublate de alte efecte secundare care au avut ca sursă o trântă încasată la o coridă organizată la Bilbao. Impactul grosolan cu solul spaniol l-a determinat să fie mai suspicios cu națiunea, ținând cont de anumite apucături, și cu starea infracțională din patria noastră. Drept care a preluat mai bine de jumătate din obiectul muncii deținut de portofoliul lui Zorro. Dată fiind situația generată, au apărut, la domnul președinte, diverse ticuri și reacții ciudate, strigăte de luptă de genul cu accent moldovenesc: „Nu ti lăs” sau „Nu puni mâna”. Vede și acum în jurul lui doar infractori antrenați cu untură de pește, parlamentari care nu își fac treaba și el se necăjește, parlamentari care au pus la cale jaful secolului.

Ținta: proiectele domnului Țuțuianu! Precizez, de o inestimabilă valoare. Deși erau strașnic păzite, au dispărut în condiții misterioase! Într-o altă versiune a președintelui CJC, ar fi fost furate de un parlamentar liberal, însoțit de o călăuză care ținea de șase.

Acum, stimați cetățeni, să nu vă imaginați cumva că arhiva CJC este plină ochi cu proiecte de referință! Revin la efectele colaterale generate de relația muncitorească cu vestita ANI, care i-a schimbat radical metabolismul domnului prezident, nou colecționar de solarii. Erau zile când reclama că i-au dispărut două degete de la o mână! După aceea, recunoștea că are unul în plus și că l-a uitat înre-o ureche când s-a scărpinat...

Concluzia trasă de domnia sa a fost una universală. Citez: „Adevărul e că se fură!” Dovadă jaful de ultimă oră. Întreb și eu. ȘI în C.J.Constanța se fură? Ce? Pixuri? Până și proiectele președintelui! Care au un efect terapeutic,atunci când vin în contact cu nămolul de Techirghiol.

Țuțuianu spune că a fost jefuit la drumul mare de parlamentarul liberal Robert Boroianu! Ca să vezi și să nu crezi! El a căutat, a găsit și a folosit mai multe proiecte de o valoare inestimabilă „născocite” de președintele Consiliului Județean...Unul dintre ele are ca principal obiectiv găsirea unor soluții pentru descongestionarea traficului în sudul litoralului...Cu alte cuvinte, domnia sa a găsit o scurtătură!

După semnalmentele colectate de domnul președinte, principalul suspect în această poveste este deputatul liberal Robert Boroianu. El este acuzat că i-a furat proiectul! Câtă perspicacitate la domnul Țuțuianu? Când era mic și nu înalt ca acum, juca de unul singur 9 pietre fără pietre...Acum, în schimb, este filozof!

După ce a căzut din pom cu Ani în brațe, în loc să respire de trei ori ca să își îndrepte coșul pieptului, s-a apucat își dea dumnealui cu părerea despre situația existentă în PNL! De când nu mai are susținere în PSD, simte nevoia să mai dea și dumnealui niște indicații prețioase! Păi, în PSD nici măcar madam Gâju nu-l ascultă! Că nu are de ce și pe cine!

Care sunt faptele de vitejie care îl recomandă pe Țuțuianu să-l ia la refec pe parlamentarul Boroianu? Că a făcut. Că nu a făcut. Că,vezi, Doamne, l-a apucat pe Țuțuianu grija de județ și îi cere socoteală pe chestia asta! Nu o fi doborât Boroianu munții, dar, proiectulul depus în Parlament pentru asigurarea finanțării, se referă concret la construirea drumului expres Agigea - 23 August. În nici un caz, Țuțuianu nu are autoritatea morală de a-i da calificative. Nici lui Boroianu, nici celorlalți din PNL!

Domnul președinte al CJC trebuie, mai întâi, să își clarifice divergențele pe care le are cu conducerea PSD. De ce Făgădău i-a luat fața în partid?! Pe cine reprezintă domnia sa? Dacă mai are și alte încurcături cu ANI și de ce i-a înapoiat banii!

„Interesul meu este județul Constanța” declară, cu ANI de mânuță, HoriaȚuțuianu. Se vede! Acesta e județul de talie mondială cu care se laudă peste tot domnul președinte! O continuare a operei începute de Făgădău!

Degeaba.
Între bârna pesedistă și paiul liberal este o mare diferență!

Domnul Țuțuianu a ajuns pe toboganul politichiei datorită greșelilor comise de domnia sa! A plecat cu trei ture în avans și a ajuns ultinul pe stadion.

Adică, șeful său suprem din partid nici nu îl bagă în seamă și dumnealui îi ține lecții de dirigenție lui Robert Boroianu, inventând jaful secolului!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!