Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
MAGIE, ZÂMBET ȘI NEBUNIE FRUMOASĂ, ÎNTRE APE!

MAGIE, ZÂMBET ȘI NEBUNIE FRUMOASĂ, ÎNTRE APE!(2053)

Restaurantul Pescăresc  ÎNTRE APE  și  OCRU  aduce iubitorilor de muzică folk un concert cu doi dintre cei mai apreciați artiști ai acestui gen.

Sunteți așteptați în 23 februarie așadar, cu un suflu și o viziune modernă, alături de Adrian Mărgineanu – voce/chitară și Dorin Pitaru – chitară, care au format trupa  OCRU  și care vin pentru a vă prezenta un proiect muzical inedit. Veți asculta live cele mai cunoscute și cele mai noi piese semnate de Adrian Mărgineanu, pe versuri de Felix Sima, Mircea Dinescu, Dorin Tudoran și Sorin Poclitaru.

OCRU  cântă BOLK !

"BOLK-ul este o combinație de folk, adică ideea de muzică cu mesaj și bossa nova, adică ideea de ritm, zambet si nebunie frumoasă. Noi suntem bolnavi de bolk, adică și de bossa nova și de folk. Iar bolkurile noastre sunt: despre femei, cu trupuri, cu femei, cu nisipuri, pentru femei, despre frustrări, cu ochi albaștri, verzi sau ocri, despre politică și cam atât. E foarte simplu!", spune Adrian Mărgineanu.

OCRU - Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu: „apariție surprinzătoare în folk-ul de la noi! O poveste ce aduce un suflu nou prin versuri și muzică, o chitara magica, o trăire unică! Cine i-a văzut odată revine și devine ....dependent!” (Cristian Zlăvoc)

Pe curând numaidecât… în Amurg sau în Măduva nopții, Fugă în doi sau Cineva mai tânăr, Cine ești tu sau Habar nu ai, Sunt orașul cu pânze sau Transparent

O seară cu chitare magice, în care sigur vom deveni și noi dependenți de bolk!

OCRU  Live!

Sâmbătă, 23 Februarie 2019 orele 20:00
✦ la Restaurantul Pescăresc  ÎNTRE APE  din Eforie Nord

✦ Rezervări la numerele de telefon: 0728 328 082(Restaurant) și 0766 765 889(Constanța) 
https://www.youtube.com/watch?v=9diKeRmM8xk

✦ Accesul la acest eveniment este pe bază de bilet cu titlul suport artist în valoare de 30 lei. Accesul este permis în limita locurilor disponibile conform normelor legale în vigoare. Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

✦ Un eveniment recomandat de:
Sianimage
Timpul
eforieonline.ro
Uzina de publicitate

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii