Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul liberal Robert Boroianu:  O minciună marca PSD, în care prostia și-a dat mâna cu hoția și conduc împreună țara

Deputatul liberal Robert Boroianu: O minciună marca PSD, în care prostia și-a dat mâna cu hoția și conduc împreună țara(881)

"Premierul marionetă Viorica se laudă în fața primarilor că ea și Dragnea au „scos țara din noroaie”. O minciună marca PSD, în care prostia și-a dat mâna cu hoția și conduc împreună țara.

De doi ani de zile, Dragnea a scufundat întreaga țară în mocirla corupției și a dezbinării, semănând ură printre români pentru a-i fi lui mai ușor pentru a scăpa de condamnări și dosare penale.

PSD a mutat noroiul de pe străzi în viața publică a țării, în instituții, în Curtea Constituțională, iar acum, pe bocancii comuniști ai pesediștilor se cară mizeria de mahala la Bruxelles.

Dragnea și Dăncilă vor rămână în istoria acestei țări precum un cuplu al ticăloșiei și imposturii, care au transformat România în birtul infractorilor și al penalilor de partid, țara în care răzbate cine are mai mulți ani de pușcărie decât de școală și cine fură mai mult.

Dăncilă are tupeul prostului parvenit, în urma căruia se întind zoaiele obedienței, făcând ca în România anului 2019 noroaiele din stradă să fie un lux al unei țări nenorocite de o gașcă de pușcăriabili. "

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE