Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Voleibalistele CSMedgidia s-au calificat mai departe în faza semifinală a Campionatului Național a Diviziei de MiniVolei !!!

Voleibalistele CSMedgidia s-au calificat mai departe în faza semifinală a Campionatului Național a Diviziei de MiniVolei !!!(1133)

La finalul celor 5 turnee, echipa de minivolei Medgidia a reușit să se califice la turneul semifinal de pe locul al doilea în grupă.

După ultimul turneu cu nr. 5, desfășurat în Complexul Sportiv Extreme din capitală, fetele noastre pregătite de către doamna antrenor Lenuta Iordache, au pierdut primul meci cu 3-0, cu liderul grupei, Dinamo București, după un meci intens disputat [25-23;25-19;25-16], dar au reușit apoi o victorie cu 3-0 cu Axiopolis Cernavodă [17-25;8-25;17-25].

Echipa este formată din: Cornea Ioana, Băețică Cristiana, Florea Mara-Mihaela, Neagu Ioana, Anghelescu Daria Ștefania, Lupașcu Georgiana, Duțu Diana, Iofcea Delia-Mihaela, Gheorghe Alexia-Jasmine, Dode Raluca Ștefania, Georgescu Raluca și Avram Ioana. Felicitări tuturor!!!

Copiii au fost susținuți tot timpul de părinți, care le-au făcut galerie și au trăit la maxim fiecare punct câștigat de către favoriți. De altfel, întreg stafful secției de volei a ținut să le mulțumească părinților pentru susținerea de care a avut parte echipa Medgidiei de miniVolei în toate turneele susținute. Viitorul copiilor noștri este cel mai important!! Felicitări tuturor pentru implicare!!!

✌️Hai CSM!!! ⚪️🔵
#Calificare #Semifinale #MedgidiaÎnainte #CampionatulNațional #miniVolei #București

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
scris de Lucian Cristea
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!