Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Doar împreună putem avea un oraș frumos și curat!

Doar împreună putem avea un oraș frumos și curat!(1025)


Zece bănci și patru dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine au fost vandalizate de la începutul anului și până acum. Două băncuțe montate recent în Parcul Tăbăcărie au fost distruse, în urmă cu două seri, de persoane necunoscute care nu vor sau nu știu cum să se comporte civilizat.

În toate cazurile s-au făcut plângeri către poliție pentru ca cei responsabili de astfel de fapte antisociale să fie trași la răspundere.

Pentru păstrarea curățeniei în oraș, Primăria Municipiului Constanța a achiziționat trei mii de coșuri de gunoi, 200 de dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine care au început să fie montate din toamna anului trecut în toate parcurile, dar și în zonele de promenadă. De asemenea, au fost cumpărate și o mie de băncuțe, amplasate deja în oraș. Facem din nou apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții noul mobilier urban.

Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205.

Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142. Ne-ar fi de mare folos daca sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor noștri identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MOHAMMAD MURAD FACE ALERGIE CÂND ÎL VEDE PE CATTANI!
scris de Lucian Cristea
În tentativa sa de a-l ajunge din urmă, în materie de popularitate, pe Rareș Bogdan, domnul Gușă a organizat, la postul de(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii