Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul PNL Robert Boroianu: Liviu Dragnea și Șerban Nicolae, un condamnat la închisoare și șoferul pușcăriașilor corupți din PSD, au pus la cale un plan pentru a pune mâna pe rezerva internațională de aur a României!

Deputatul PNL Robert Boroianu: Liviu Dragnea și Șerban Nicolae, un condamnat la închisoare și șoferul pușcăriașilor corupți din PSD, au pus la cale un plan pentru a pune mâna pe rezerva internațională de aur a României!(1053)

"Peste 70 de tone de aur, care sunt depozitate la Banca Angliei, din Londra, și pe care PSD le vrea cât mai repede înapoi.

Dragnea și Nicolae spun că aurul nu e în siguranță la englezi și că ar cunoaște ei un băiat, pe nume Darius, care ar putea ține lingourile departe de ochii rău-voitorilor. Dacă e nevoie, băiatul ăsta Darius, le poate ascunde inclusiv în salteaua patului sau chiar prin cimitire.

Cum care Darius? Consilierul minune al Vasilicăi, cel care a primit 8 ani de închisoare și acum speră să îl scape Dragnea cu vreo ordonanță de grațiere.

Este clar că gașca infracțională PSD-ALDE simte că are zilele numărate în fruntea țării și că acum este momentul să-și facă zestrea. Și cum banii țării i-au prăpădit de mult, economia au pus-o în pom, iar țara stă pe un butoi de pulbere, lui Dragnea și lui Nicolae le-a venit ideea că rezerva de aur a României ar sta mai bine în țară, sub grija pesediștilor.

Oare cum sună ca un infractor dovedit, condamnat în două dosare, să facă o lege pentru a avea el grijă de aurul țării? Ca în filmele cu proști...

Doar că România nu trăiește un film, ci o realitate grobiană manipulată de PSD și ALDE...."

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii