Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul PNL Robert Boroianu: Liviu Dragnea și Șerban Nicolae, un condamnat la închisoare și șoferul pușcăriașilor corupți din PSD, au pus la cale un plan pentru a pune mâna pe rezerva internațională de aur a României!

Deputatul PNL Robert Boroianu: Liviu Dragnea și Șerban Nicolae, un condamnat la închisoare și șoferul pușcăriașilor corupți din PSD, au pus la cale un plan pentru a pune mâna pe rezerva internațională de aur a României!(905)

"Peste 70 de tone de aur, care sunt depozitate la Banca Angliei, din Londra, și pe care PSD le vrea cât mai repede înapoi.

Dragnea și Nicolae spun că aurul nu e în siguranță la englezi și că ar cunoaște ei un băiat, pe nume Darius, care ar putea ține lingourile departe de ochii rău-voitorilor. Dacă e nevoie, băiatul ăsta Darius, le poate ascunde inclusiv în salteaua patului sau chiar prin cimitire.

Cum care Darius? Consilierul minune al Vasilicăi, cel care a primit 8 ani de închisoare și acum speră să îl scape Dragnea cu vreo ordonanță de grațiere.

Este clar că gașca infracțională PSD-ALDE simte că are zilele numărate în fruntea țării și că acum este momentul să-și facă zestrea. Și cum banii țării i-au prăpădit de mult, economia au pus-o în pom, iar țara stă pe un butoi de pulbere, lui Dragnea și lui Nicolae le-a venit ideea că rezerva de aur a României ar sta mai bine în țară, sub grija pesediștilor.

Oare cum sună ca un infractor dovedit, condamnat în două dosare, să facă o lege pentru a avea el grijă de aurul țării? Ca în filmele cu proști...

Doar că România nu trăiește un film, ci o realitate grobiană manipulată de PSD și ALDE...."

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAIUL ȘI BARNA
scris de Lucian Cristea
Domnul Barna, candidatul USR la președinția României, este adeptul contradicțiilor statornicite între paiul din ochiul adversarului ș(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE