Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Un grup de  profesori şi studenţi de la Universitatea PURDUE – Doermer School of Business, Fort Wayne, USA au vizitat Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa

Un grup de profesori şi studenţi de la Universitatea PURDUE – Doermer School of Business, Fort Wayne, USA au vizitat Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa(1085)

Conducerea CCINA Constanţa, reprezentantă de domnul Director general Ion Dănuţ Jugănaru, a primit, astăzi, 8 martie 2019, o vizită de lucru a unor profesori şi studenţi de la Perdue University – Doermer School of Business, Statele Unite ale Americii. Delegatia formată din zece studenţi americani a fost condusă de doi profesori din SUA şi însoţită la sediul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa de doi profesori SNSPA Bucureşti, un doctorand şi doi profesori de la Universitatea Ovidius Constanţa.

Scopul acestei vizite de lucru a fost informarea studenţilor străini, privind implicarea Sistemului Cameral din România în susţinerea mediului de afaceri şi sprijinirea companiilor româneşti pe pieţele internaţionale.

Astfel, domnul Ion Dănuţ Jugănaru a prezentat Sistemul Cameral din România şi activitatea Camerei de Comerţ din Constanta, explicând care sunt serviciile oferite de CCINA companiilor constănţene precum şi proiectele pe care Camera de Comert, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa le are în momentul de faţă, în derulare.

Au fost prezentate, de asemenea, pe scurt, de către domnul Director general Jugănaru,informaţii despre economia judeţului Constanţa, principalele domenii de activitate ale economiei judeţului: activităţile portuare, santierele navale, turismul, energia, navigatia şi transportul, industria şi agricultura, despre oportunităţile de afaceri şi de investiţii în judeţ, precum şi despre universităţile din Constanţa.

Studenţii străini au mulţumit domnului Director general Jugănaru pentru primire şi s-au arătat foarte încântaţi de informaţiile primite în timpul vizitei la sediul CCINA Constanta.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAIUL ȘI BARNA
scris de Lucian Cristea
Domnul Barna, candidatul USR la președinția României, este adeptul contradicțiilor statornicite între paiul din ochiul adversarului ș(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE