Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
HORIA ȚUȚUIANU - NATURĂ MOARTĂ ÎN PSD (I)

HORIA ȚUȚUIANU - NATURĂ MOARTĂ ÎN PSD (I)(1016)

Ca să ajungi președintele Consiliului Județean Constanța, într-un timp foarte scurt, trebuie să faci parte dintr-o anumită categorie socială și noroc să ai. Horia Țuțuianu a urcat pe scara fără trepte, nici aia rulantă!, cum urci în corcoduș. Acum crede că este meritul lui și nu te mai înțelegi cu el!

În astfel de situații emblematice sunt recomandate doar câteva funcții, șef cu para mălăiață, fiul ploii, paznic la catarg, ministrul Sportului la Chirnogeni etc.

Până acum, nimeni nu a identificat ce sarcini îi revin domnului Horia Țuțuianu și care este contribuția domniei sale la bunăstarea județului. În viitor, da, știm “Constanța va fi un județ de talie mondială!”

Asta e promisiunea domnului Țuțuianu, dar cine îl crede? Când lansează propuneri valabile pentru 100 de ani în discursuri, e limpede că ne ia la mișto pe toți! Dar are el capacitatea asta?

Că dumnealui, vorba aia, știm că nu duce lipsă de bunăstare corespunzătoare unui nivel de trai foarte ridicat. Și, ca atare, nu îl doare gura să promită!

Există opinii conform cărora a fost instalat la CJC în funcția de președinte pe post de moară de vânt care macină în gol sau ca anexă la drobul de sare. Cu atenționarea meteo că este finul lui nașu! Rezultat zero.

Practic, l-au pus sus, cât mai sus, că jos încurca treburile, se băga unde nu-i fierbea oala și făcea pe șeful, cât o organizație întreagă!, dar nu percuta nimeni! Mai ales după ce a venit de la Bilbao, unde a studiat polenizarea taurilor!

Fiind ca în balada Miorița, că gura nu-i mai tace, l-au lăsat în custodia baronilor PSD, unii dintre ei fiind specializați în abțibilduri și pocnitori. Din cauza presiunii de la înălțimea funcției, a dat în patima berbecului. Adică sărea să-i ia în coarne, după rețeta facerii de bine, pe cei care îl ajutaseră cândva în viață...

Transformat, într-o altă ipostază, în mielul turbat, a avut nesăbuința să sară la gâtul nașului său din PSD! Păi, tu dai în nașul, “carili” ți-a luat scăldătoare nouă? Care, vorba aia, te-a făcut “prășădinte”! E drept, acum, e, ca în armată, când funcția doboară gradul. Are grad, e președinte, dar nu are nici o putere! Cum să aibe de vreme ce subalternul său din schema de la RAJA, directorul general, e șeful său suprem de la PSD Constanța! Ghici cine vine la cină?

Țuțuianu duce o viață politica limitată, fiind la cheremul bătrânilor baroni PSD, așa-ziși vizionari și strategi pământeni. Sunt simpli membri de partid care au mai multă credibilitate și un cuvânt de spus în PSD decât domnia sa. Doar o strategie marțiană îl mai poate reactiva! În politică, nimic nu i se potrivește domnului Horia Țuțuianu! E natură moartă.

Căzut în dizgrația președintelui PSD, căruia i s-a pus pata pe domnia sa, Țuțuianu face tot felul de tumbe și șpagaturi autohtone, dintre cele mai spectaculoase, pentru a recâștiga încredera și susținerea de care a beneficiat la cooptarea sa în grupa mare a PSD.

Pentru care merite?
Pentru meritul de a fi devenit frânarul PSD? Chiar nimeni nu vede că omul ăsta s-a urcat pe tampoane și ține partidul pe loc!

Doar pentru colecția sa de cuțite comandate pentru Felix? Doar de dragul ca el să joace, ori de câte ori nu-i convine ceva, rolul lui Brutus? Acum a fost depistat în trafic cu mâinile murdare de bulion. Unii au crezut că e sângele vărsat!

Da’ cu Felix ce a avut? Da’ cu Palaz? Da’ cu Făgădău, care se joacă toată ziua de unul singur la tabloul electric? Dragul de el, s-a angajat să stingă ultimul lumina în PSD! Mă, măcar ăsta are o viziune!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DE CE S-AU SUPĂRAT RAREȘ ȘI CHIȚAC?
scris de Lucian Cristea
Nu mi-am făcut niciodată iluzii că Rareș Bogdan ar fi unul dintre presupușii îngeri păzitori ai PNL. Omul este mult prea vulcanic pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii