Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
ARIA PĂLĂRIEI ÎN PSD ȘI LIPSA DE PROFESIONALISM

ARIA PĂLĂRIEI ÎN PSD ȘI LIPSA DE PROFESIONALISM(1031)

Sub imboldul dat de Bogdan Huțucă și Septimiu Bourceanu, PNL Constanța respectă foaia de parcurs propusă pentru această perioadă. Reconstrucția începută la Constanța continuă cu intervenții la baionetă.
Ăsta este adevărul.

La Constanța, PNL a trecut la asaltul la baionetă în disputa cu PSD, încercând să stopeze inițiativele păguboase ale lui Horia Țuțuianu, președintele CJC. Acesta vrea ca primarii să ajungă în subordinea sa! De fapt, au ajuns, dar să depindă și financiar de domnia sa până în pânzele albe!

Adică, să se știe cine este jupânul în județ!
Și, în acest context, să joace după cum li se cântă.
Chiar dacă li se cântă fals! Nu contează, PSD jonglează!

Nu intru în detalii, am tratat pe larg acest subiect.
Sigur, PNL a extins paleta obiectivelor pe care dorește să le realizeze.

O primă concluzie după o primă rundă de confruntări. Calitatea profesională a oamenilor din mediul pesedist lasă foarte mult de dorit. Principalul lor defect: lipsa de responsabilitate. Dar, în mod deosebit, lipsa de profesionalism.

Sunt personaje care au ajuns, nimeni nu știe cum, pe diverse funcții de conducere, deși nu au habar pe ce lume trăiesc! Nu au anvergură în actul de conducere. În cazul unui eșec, se spală pe mâini și încearcă să dea vina pe alții. La atât se rezumă bărbăția lor în materie de responsabilitate!

Vă reamintesc de “Criza apei calde” de anul trecut din Constanța. În timp ce primarul Făgădău se fofila ca să iasă basma curată, conducerile CET și RADET își pasau răspunderile de la una la alta! Dacă ar fi pus între ele un fileu, ar fi putut juca tenis de câmp cu sarcinile de serviciu!

E ca în aria cu pălăria.
Unul zicea că nu s-a plătit, dă-i pălăria! Altul zicea că s-a plătit, dă-mi pălăria! Și Făgădău, de pe margine,încercând să fie dur cu RADET:
“Da’ dă-i, bă, pălăria că pierd mandatul!”

Credeți că le păsa mahărilor de faptul că locuitorii orașului Constanța, văduviți de apa caldă și căldură, coborâseră în subsolul epocii PSD? Pe dumnealor îi doare în cot. Ei știu că, fiind la putere, nu pățesc nimic!

Deviza lor sună în bătaie de joc:
“Suntem la putere și facem ce vrem! Suntem pe poziții privilegiate și nu ai ce să ne faci, amărășteanule!”
O altă versiune:
“Este, ziaristule, că,acum, dacă ar fi să poți, te-ai repezi să muști din mine? Dar nu poți! “

Cu cât urcă în funcție, parvenitul politic aude din ce în ce mai greu! În PNL, cei care aveau urechile înfundate din cauza călătoriilor prea dese cu avionul, au fost trași pe dreapta până s-au acomodat cu realitatea înconjurătoare.

“Avem nevoie de oameni deștepți în politcă!” spunea unul dintre liderii acestei formațiuni politice.

Liberalii se străduiesc cât le stă în putință să combată parvenitismul politic și să nu permită vicierea partidului. De aceea, selecția este cruntă.

Reamintesc că în interiorul PNL Constanța se desfășoară în prezent o competiție pentru desemnarea candidatului care va reprezenta partidul la alegerile locale. Sunt trei tineri înscriși la această formă oarecum inedită de selecție electorală și, până acum, totul este ok.

Față de cele relatate mai sus, iată răspunsul dat de PNL Constanța. E firesc ca cel mai bun să reprezinte PNL la alegerile locale. Asta înseamnă să nu îți furi singur căciula!

PNL Constanța și-a asumat reforma în partid. Unii nu au făcut față exigențelor impuse și s-au retras! Criteriile nu sunt chiar la îndemâna oricui!

În paralel, PSD mimează absolut tot, cu convingerea că va reuși să fenteze din nou electoratul!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii