Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Îi mulțumim domnului Aurelian Despa pentru munca depusă ca antrenor principal, alături de echipa de seniori a CS Medgidia!

Îi mulțumim domnului Aurelian Despa pentru munca depusă ca antrenor principal, alături de echipa de seniori a CS Medgidia!(679)

De acum înainte, va avea funcția de Antrenor-Coordonator la Școala de Fotbal a Clubului Sportiv Medgidia, destinată copiilor și juniorilor. În acest moment școala este formată din 4 grupe de copii:

Grupa 2006-2007
Grupa 2008-2010
Grupa 2010-2012
Grupa 2012-2015

Copiii se află sub pregătirea instructorilor: Enghin Chiazim, Ștefan Anghel, Valentin Dumitrică.

Din noua poziție de Antrenor-Coordonator, Aurelian Despa are rolul de a pune un accent deosebit pe creşterea și formarea tinerilor fotbaliști.

Revenit în anul 2017 în activitatea sportivă din Medgidia de la Academia de fotbal Gheorghe Hagi, a reușit în doar un an de zile, să formeze de la zero echipa de seniori și să o promoveze în liga a III-a.

Vă mulțumim și vă felicităm pentru performanțele obținute! Vă dorim mult succes în noua funcție la Școala de Fotbal din cadrul Clubului Sportiv Medgidia!

⚪️🔵#CSMedgidia #Fotbal #ȘcoalaDeFotbalMedgidia

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CAMPANIE ELECTORALĂ CU EVADAȚI! LA PARLAMENTARE, URMEAZĂ NUȚI DIN COSTA RICA...
scris de Lucian Cristea
De peste un an și jumătate, practic, de când a părăsit România, Radu Mazăre a fost tot timpul un personaj “vizibil”. Nu a jucat (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii