Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Unde plecăm în vacanță?

Unde plecăm în vacanță?(5367)

Târgul de Turism "VACANȚA" Constanța, 28 – 31 martie 2019 se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare, aflat în căutarea unor destinații turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităților fiecăruia de petrecere a timpului liber.

Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru Dvs., în calitate de expozanţi, care includ tariful special de tip Early Booking, conturat cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa şi ANAT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice (turism montan, turism de tratament, de aventură, city break-uri), oferte pentru vacanţele verii 2019, în cadrul unui eveniment binemeritat şi aşteptat!

Ca și anul trecut, dorim să vă facem cunoscut faptul că Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2019 va fi organizat în cadrul Centrului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu destinat organizării unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Pavilionului Expoziţional, vor mai avea loc : Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Mobilă 2019, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă, etc.

Prin organizarea sa în cadrul Centrului Expozițional Constanța, concomitent cu cele două evenimente cu tradiție pentru publicul constănțean, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Mobilă 2019, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2019 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de campania amplă de promovare, desfăşurată, prin intermediul partenerilor mass media – televiziuni, radio-uri şi ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă și, nu în ultimul rând, panotaje outdoor.

Tarife:
Tarife participanți membri CCINA Constanta și ANAT cu cotizația achitată la zi:

Tarif de înscriere / stand: 500 lei/firma + TVA
Chirie spaţiu amenajat (stand minim 6 mp): 160 lei / mp + TVA
Tarife alte categorii de participanți:

Tarif de înscriere /stand: 600 lei/firma + TVA
Chirie spațiu amenajat (stand minim 6 mp): 190 lei/mp +TVA
Reduceri:
Early Booking - se acordă reducere de 10% din tariful de inchiriere / mp în condiţiile în care înscrierea şi plata integrală se va face până la data de 18.01.2019. IMPORTANT: În cazul în care plata nu se va face integral până la data mai sus menționată, se va pierde reducerea de Early Booking.

Tarifele sunt valabile pentru întreaga perioadă a expoziţiei şi includ: paza, curăţenia generală în spaţiile comune. Stand standard construit (minim 6 m2) inclusiv chiria spaţiului: pereti pe contur (h 0,66 m x 0,97 m dintre care 1 panou de h 1,8 m x1m ) cu excepţia laturilor libere, inscripţionarea numelui firmei,1 priză monofazică, 1 masa şi 2 scaune,1 coş gunoi, Internet wireless gratuit;înscrierea gratuită în catalogul expoziţiei a detaliilor transmise de participant.

Organizatori:
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa)
Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).
Înregistrare şi contact
Persoană de contact: Mihaela Lăzăreanu,
Tel. 0241-619854/int. 244 sau 0727 706 255
Fax: 0341-411511
E-mail: mihaela.lazareanu@ccina.ro

Documente
Adeziune 1.10 MB 10.01.2019 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI