Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CE VISEAZĂ PSD? APĂ CALDĂ CU BASCA DE LA CNE ȘI NEGOCIERI CU PNL !

CE VISEAZĂ PSD? APĂ CALDĂ CU BASCA DE LA CNE ȘI NEGOCIERI CU PNL !(1087)

În cazul pesediștilor constănțeni, oferta electorală, în perspectiva alegerilor locale, a atins un prag îngrijorător din punct de vedere mental. În unele cazuri, s-a ajuns la un maxim de dileală!

Se fac promisiuni dintre cele mai excentrice cu putință! Luna de pe cer și marea cu sarea sunt deja chestiuni care țin de epoca romantismului din toate cele ce sunt…

În timp, PSD a transformat momentul electoral al promisiunilor și angajamentelor într-o caterincă fără de sfârșit, într-o mare bătaie de joc! Că doar nu-i doare gura! Și nici bunul simț nu-i dă afară din sediul partidului!

Au pus pe hârtie obiective care din start nu puteau fi realizate, fiind rezultatul unei imaginații bolnăviciose, dacă nu cumva avem de-a face cu prostia fără frontiere.

Așa aș clasifica eu gestul pesediștilor față de locuitorii din Rasova, cărora le-au promis apă caldă de la Centrala Nucleară Cernavodă! Apa caldă rezultată din diverse procese tehnice.? Nu e destul că de ani de zile Centrala le provoacă insomnii! Acum vor avea apă caldă și poate săpun cu clăbuci de-a gata!

Parcă îi și văd pe umanitarii din PSD cum cară dumnealor apă caldă în bască pentru cetățenii din Rasova! Dacă sunt așa de mărinimoși, de ce nu le fac rasovenilor câte o minicentrală în curte!?

Adevărul e că PSD Constanța contiuă să hiberneze pe urechea de elefant pe care s-a culcat de când a câștigat alegerile! Nu mor eu și nici caii de grija lor, dar, la Constanța, PSD doarme în continuare în cizme! E convins că, dacă transportă apă caldă cu basca la Rasova, alegerile sunt ca și câștigate!

În urmă cu 5 ani, la vremea asta, se agitau de mama focului! Acum PSD vrea să taie tuturor pofta de vot! O prezență masivă la vot nu-i avantajează deloc. Și, atunci, ce fac dumnealor? Nimic decât o propagandă agresivă ca să-ți treacă iute cheful de a mai merge la urne.

Ca să le reușească strategia, pesediștii s-au angajat să le asigure locuitorilor din Rasova apă caldă de la CNE cu basca...Aiurea. Ca să nu se creadă totuși că prezența sa nu mai contează în teritoriu, PSD a trecut la ceea ce știe el să facă cel mai bine. Diversiuni pe portativ.

Dacă au văzut că PNL Constanța a luat viteză, pesediștii au trecut la tot felul de șmenuri politice. Sforarii de meserie au lansat pe piață un scenariu compromițător pentru PNL, lansând o ipoteză de-a dreptul obraznică. Și anume că liberalii constănțeni ar negocia cu PSD postul de președinte al Consiliului Județean Constanța!

De ce ar negocia PNL, când cel care ar putea pierde CJC este PSD! Când PNL are șanse mari să câștige ambele redute: Primăria Constanța și CJC!

Liberalul Septimiu Bourceanu, cel mai vehement critic al președintelui Țuțuianu, neagă această variantă lansată de cineva care a avut febră!

“Noi avem două ținte clare: Primăria Constanța și Consiliul Județean. Ce să negociem cu PSD? Zic ei că ne oferă la schimb Primăria Constanța! Au postul de primar în buzunare sau ce?”

E și aceasta o metodă perfidă de a demobiliza oamenii care vor să iasă la vot. Ce zic domniile lor? Ăștia își aranjează treburile între ei și noi votăm ca proștii degeaba! Ne iau de fraieri!

Septimiu Bourceanu spune că este exclusă orice negociere! Ar fi culmea, tocmai acum când PNL este pe val, un ușor avans în sondaje și pe un trend superior!

Astăzi, dacă ar fi alegeri, PNL ar câștiga peste 40 de primării etc. Și încă un argument: Septimiu Bourceanu și colegii săi își pun toate speranțele în votul constănțenilor. Doar votul lor contează!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii