Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
KEMPO a CS Medgidia, participantă la Campionatul Național de Grappling

KEMPO a CS Medgidia, participantă la Campionatul Național de Grappling(1278)

Secția de KEMPO a CS Medgidia participă la Campionatul Național de Grappling, organizat de Federația Română de Kempo la #București în data de 17 martie 2019!

Participăm cu un efectiv de 9 copii, 8 băieți și o fată.
Cel mai mic membru al echipei este Patrick Crînguș in vărstă de 7 ani, iar cel mai mare este Alexandru Chisoi 18 ani. Printre participanți se numără Eric Crînguș 11 ani multiplu campion național și european la diverse discipline de concurs desfășurate în cadrul Federației Române de KEMPO, Grosu Cătălin 7 ani, Mocanu Laurențiu 8 ani, Rusu David 9 ani și debutanții la acest nivel de competiții, Rares Marian Ispas 11 ani, Zavoianu Maia 9 ani, Menai Onur 10 ani.

Grappling este un sistem de luptă la sol unde pentru a câștiga este nevoie să acumulezi puncte prin execuția unor tehnici de proiectare sau de fixare la sol sau poți folosi tehnici articulare sau strangulări pentru a determina adversarul să abandoneze lupta.

Sportivii sunt antrenați de instructorul Ionel Crînguș centură neagră 3 dan – A.S. Rebel Fighters.

Mult succes tuturor!!!

⚪🔵#CSMedgidia #Kempo #Grappling #CampionatulNațional #Romania

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii