Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
DE CE TURCESCU O FACE PE MORTUL ÎN PĂPUȘOI ?

DE CE TURCESCU O FACE PE MORTUL ÎN PĂPUȘOI ?(1213)

Au politicienii noștri la bază cursuri de actorie și de canto? Se pregătesc ei la școala de cascadorie de la Buftea pe cai de lemn? O să mă întrebați la ce bun, la ce le-ar folosi...Fac filmări. Păi, în primul rând, să poată face, când e prins cu ocaua mică sau cu alte socoteli, pe mortul în păpușoi.

Domnul Turcescu, prezent la Constanța, a intrat foarte bine în pielea mortului din păpușoi. A jucat magistral! Se vede că a știut să valorifice spiritul artistic al fostei sale prietene, ceea ce nu este rău…

S-a simțit de la o poștă acest lucru: mască mortuară impecabilă, dicție de zile mari, joc de scenă în păpușoi magistral. Factor activ într-o dezbatere, domnul Turcescu nu a pierdut prilejul, și bine a făcut, să sară în cârca PSD, cu cătarea pe liderul PSD Constanța.

Când își intră în turație, Turcescu rade tot ceea ce îi iese în cale! Și bine face. I-a greblat pe pesediști de le-au mers fulgii!

Ce m-a impresionat cel mai mult la domnia sa? Seninătatea cu care vorbea fără să clipească. Lejeritatea cu care îi cataloga în fel și chip pe bieții pesediști! Ca și cum habar nu avea de alianța pe mutește dintre PSD și PMP, formațiune din care face parte și domnia sa!

De-a dreptul caraghios, toate criticile și acuzele aduse PSD, i se potrivesc de minune și lui Claudiu Palaz, omul făcut din două jumătăți. O jumătate pesedistă din trup și suflet. Cealaltă purtând marca PMP, partidul său de fugă!

O să spuneți că domnul Turcescu nu cunoaște situația din teren și nu realizează situația jenantă în care este pus ori de câte ori sosește la Constanța! Pentru că față de alți parlamentari, domnia sa chiar vine la Constanța ca să se întâlnească cu cetățenii.

Dar ce te faci? Colegul său de partid se află tot timpul într-o mare dilemă! Unde să se uite prima oară? La făină (PSD) sau la slănină (PMP)?

Și, pe urmă, cum vine chestia asta?
Domnul Turcescu include pesediștii importanți în tagma baronilor locali, chiar mai sus de atât, iar pe Claudiu Palaz îi ia în brațe! De multe ori am auzit vorbindu-se frumos despre domnia sa ca despre “Copilul minune al PSD”, dar oamenii mai și exagerează…

Spuneați că Turcescu nu are habar de înțelegerea dintre partidele amintite! Vă contrazic și vă reamintesc de reacția sa publică de acum de ceva timp în urmă, când a criticat vehement alianța dintre PSD și PMP! Ba, chiar mai mult de atât, cât este el de băiat fin și inteligent, dovadă că a prostit-o cu bilele lui albe și pe Elena Udrea, l-a luat la șuturi și pe Claudel!

Mă așteptam ca Turcescu să repete lecția de dirigenție. Nu de alta, dar constănțenii au și ei răbdarea limitată. Și oricum PMP va trebui să explice caracterul relațiilor sale cu PSD!

Sincer să fiu, nu am înțeles de ce domnul Turcescu a preferat să facă pe mortul în păpușoi!

Pesemne ca să nu tulbure metabolismul lui Traian Băsescu, căruia, mai nou, i s-a făcut de un loc în Parlamentul European!

 

Comentarii

Constantin Cumpana
18-03-2019
Sa nu uităm ca Turcescu este un EVADAT din tagma jurnalistilor, deci, păstrând proporțiile, un fel de Pacepa-ceaușist, care a defectat din interese obscure, dar foarte materiale. Tot Turcescu este unul dintre cei care execută ORDINE, primite de la diverse grade și funcții. Nu este primul pretins jurnalist cu acest caracter, cel mai actual fiind RAREȘ BOGDAN. Pun pariu că, nu peste mult timp, vei scrie și despre acest penelist vopsit cu galben ca sa nu fie ROȘU??? Să nu uit: presa locală pute de turcești!
Atenție! Tovarășul colonel se vrea la Primăria Constanței! Ce vor face constanțenii, vor da iarăși orașul pe mâna unui venetic?

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI