Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Totul pentru casă și bucuria familiei!

Totul pentru casă și bucuria familiei!(1248)

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează, în perioada 28 - 31 martie 2019, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, două evenimente dedicate sectorului HoReCa şi designului interior: Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2019, ajuns în acest an la Ediţia a XVII-a, şi cea de-a X-a Ediţie a Târgului de Mobilă. Tematicile celor două expoziţii se completează reciproc, specialiştii şi vizitatorii având posibilitatea de a se bucura de un eveniment unitar, menit să răspundă în mod eficient celor mai diverse solicitări.

Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2019, Ediţia a XVII-a

Bucurându-se de un real succes în cadrul ediţiilor anterioare, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2019 este singurul eveniment de acest profil din Dobrogea, ce reuneşte, an de an, cei mai importanţi furnizori de servicii şi dotări specifice pentru industria HoReCa.

Având în vedere că pe Litoralul Românesc al Mării Negre este concentrat cel mai mare număr de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică din ţară, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2019, organizat de CCINA Constanţa, prin societatea sa, Expolitoral SRL, creează cadrul necesar dialogului de afaceri, facilitând, astfel, noi oportunităţi de afaceri, prin conectarea directă dintre ofertă şi cerere, oferind şi posibilitatea dezvoltării imaginii companiilor din sectorul HoReCa, prin prezentarea de noi produse şi servicii. Evenimentul se bucură de o largă vizibilitate şi are avantajul de a fi organizat în cea mai potrivită perioadă anuală, la debutul pregătirilor pentru sezonul estival.

Tematica extrem de diversificată a salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii din domeniul HoReCa:

- mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii;

- echipamente şi produse pentru curăţenie şi igienizare;

- echipamente şi instalaţii frigorifice, de încălzire, ventilaţie, climatizarea aerului, instalaţii termice;

- lenjerie, vestimentaţie specifică pentru personal, dotări diverse, veselă şi sticlărie profesională;

- automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare;

- instalaţii sanitare şi accesorii;

- produse pentru finisaje, decoraţiuni interioare şi exterioare;

- proiecte la cheie pentru realizare și dotare completă pentru hotel, pensiune, restaurant, bar, piscină și SPA & wellness;

- produse alimentare şi nealimentare;

- piscine si materiale specifice pentru piscine interioare şi exterioare.

 

Târgul de Mobilă - Totul pentru Casă și Familie, Ediţia a X-a

În completarea tematicii propuse de Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2019, CCINA Constanţa organizează cea de-a șasea ediţie a Târgului de Mobilă, ce reprezintă o invitaţie adresată publicului care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, târgul constituie o provocare pentru opţiunea între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul celor cu design modern şi funcţional.

Inovaţia, culoarea, funcţionalitatea şi, nu în ultimul rând, raportul calitate - preţ, au devenit, şi pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viaţa de zi cu zi. În consecinţă, producătorii şi distribuitorii din România vor fi prezenţi la Târgul de Mobilă cu oferte adaptate gustului şi posibilităţilor financiare ale diverselor segmente de cumpărători.

Tematica evenimentului este extrem de diversă şi include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri şi spaţii comerciale, alături de cele mai inovatoare oferte de decoraţiuni interioare.

Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei.

 

La cele două manifestări expoziţonale, vor participa peste 35 de firme expozante, pe o suprafață desfășurată de până la 2000 mp, firmele fiind din București (7 firme) , Constanța (12 firme) , Dâmbovița (3 firme), Prahova (2 firme), Braila(2 firme), Buzau(2 firme) ,Brașov( 3 firme), Satu Mare, Ilfov, Tulcea, Maramureș, Harghita.

Saloanele vor fi deschise publicului timp de 4 zile, de miercuri până duminică, având următorul program:

În perioada 28 - 30 martie : 10.00 – 19.00;

                    31 martie : 10.00 – 16.00.

 

Mai multe informatii:

https://www.facebook.com/expomobila/

https://www.facebook.com/Salon-Dotari-Hoteliere-

www.ccina.ro


Intrarea este liberă.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii