Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
POLIȚIA LOCALĂ ȘI-A SCHIMBAT COMANDANTUL. DAR NĂRAVUL ?

POLIȚIA LOCALĂ ȘI-A SCHIMBAT COMANDANTUL. DAR NĂRAVUL ?(1738)

Nu mă bucur niciodată de răul cuiva. Nici măcar de răul unui dușman de-al meu! Și, vorba aia, am destui! Când am relatat pe larg despre mârșăvia comisă soției mele de doi lucrători de la Poliția Locală Constanța, nimeni nu a reacționat! Nici măcar din presă! Nu mai vorbesc de primarul Făgădău, care este tot timpul plecat pe Marte, la rude...

Fac o scurtă prezentare a cazului. Pentru aduceri aminte… Pentru că un bou a blocat mașina soției mele într-o parcare publică, am solicitat sprijinul Poliției Locale Constanța. Pentru că au sosit cu o oarecare întârziere, soția aștepta de mai bine de o oră pe trotuar!, mi-am permis să le fac un mic reproș. Din acel moment, s-a declanșat infernul pe pământ! Profitând că era singură, au ținut să-i demonstreze cât de viteji și de importanți sunt dumnealor. Au făcut realmente circ în stadă, cu cruci după modelul Iordănescu, cu pupat icoane imaginare etc. Din victimă, soția mea a devenit infractoare și a fost amendată cu 300 de lei pe motiv că “A deranjat Poliția!” Atenție, în condițiile în care EU am sunat la dispecerat și nu ea!

Cu unele mici diferențe, confratele Cristian Hagi a trecut prin aceleași încercări și umilințe! Dacă domnia sa, ca bărbat, se simte lezat și jignit de comportamentul domnilor polițiști, ce să mai spună o femeie! De aceea, mă alătur demersurilor domniei sale. Mai ales că, în ceea ce privește cazul nostru, povestea continuă în instanță, unde ne vom judeca direct cu primarul Decebal Făgădău, comandantul suprem, pentru că așa este procedura!

Deși incidentul a avut loc cu foarte mult timp în urmă, cei doi polițiști se află în continuare în exercițiul funcțiunii, gata să se răzbune! De altfel, pe unul dintre ei l-am văzut, recent, monitorizându-ne dintr-o mașină a Poliției! Sigur, se afla din întâmplare în spatele nostru!

Cristian Hagi relatează că era să fie sancționat și pentru delictul de a se fi prezentat civilizat cine e și ce hram poartă, cu mențiunea că este jurnalist. Așa cum și un lucrător în civil ar preciza că este polițist! Gestul său a fost catalogat de un “domn gradu” ca fiind O AMENINȚARE! Ca și cum legitimația de jurnalist ar fi o amenințare cu bombă!
“Mă ameninți?” Așa țipa polițistul cu musca pe caschetă! Câtă perfidie în comportamentul unui cadru plătit din banii contribuabililor! De ce înscenări este capabil unul ca ăsta! Ferească Dumnezeu să stai în aceeași cameră cu el! Care ne amendează pentru că am deranjat Poliția și pentru că ne-am legitimat!

Indiferent sub comanda cui, Poliția Locală Constanța și-a luat-o în cap, fiind încurajată să amendeze pe oricine și oricum! Dar, mai ales, fără milă după modelul soldatului sovietic!

Amendați, amendați, nu contează cum și în ce fel, important este să amendați! Bani pentru PSD să adunați!

Chiar și un câine pensionat, orb și fără coadă!
Chiar și un câine de buzunar, după cum noi am relatat pe larg! Acum poate înțelege și Dorian Hapurnea revolta mea când domnia sa publica în ziarul său rapoartele și bilanțurile apă de ploaie extrem de laudative ale Poliției Locale. Când fostul comandant, Dogaru, se bătea cu pulanul din dotare în piept, lăudându-se că a desființat contrabanda cu pătrunjel în piețe! Cum să nu scrii despre o asemenea performanță! Drept recunoștință, i-au dat și lui Hapurnea un răspuns cu tentă de persiflare. “Noi amendăm și câinii cei mai mici cu putință!”

Amendați și puricii?

Parafrazând un cunoscut proverb, Poliția Locală Constanța de la cap se împute! Și capul este primarul Decebal Făgădău ! Datorită lui, instituția plătită de noi funcționează ca un stat în stat!

Poliția Locală Constanța și-a schimbat comandantul.
Dar năravul?

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CINE TÂNJEȘTE DUPĂ PRIETENIE ȘI PURITATE, SĂ MEARGĂ LA DELFINARIU!
scris de Lucian Cristea
Rămân în mintea noastră o parte din personajele sau momentele care ne-au marcat copilăria și chiar destinul. Eu întotdeauna mi-am do(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii