Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Seminar: Marketing și poziționarea pe piață în context european

Seminar: Marketing și poziționarea pe piață în context european(2000)

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa - CCINA, prin Centrul Enterprise Europe Network Constanța va organiza vineri, 12 aprilie 2019, începând cu ora 10:00, la Sala de Conferinţe a CCINA Constanţa (B-dul Alex. Lăpuşneanu 185A, etaj 2) #seminarul:

MARKETING ȘI POZIȚIONAREA PE PIAȚĂ ÎN CONTEXT EUROPEAN

Agenții economici ai prezentului sunt puși în fața unei provocări ce este acum mai dificilă ca niciodată. Într-o lume în care consumatorul are de ales dintr-o multitudine de produse și servicii, concurența pe o anumită piață poate fi elementul care să aducă o afacere la marginea falimentului, oricât de calitative ar fi produsele pe care le oferă sau oricât de mici ar fi prețurile pe care le practică. Astfel, un element primordial și obligatoriu din strategia oricărei firme care își dorește să aibă succes pe termen lung în interiorul unei piețe și care dorește să își câștige și să își mențină clienții îl reprezintă strategia de #marketing pe care o adoptă entitatea economică.

Evenimentul propus aduce în atenția publicului specialiști de la McCann Erickson și Qreator by iQOS, care vor oferi celor prezenți informații necesare pentru a face față provocărilor mediului actual de #afaceri, prin poziționarea strategică pe piețele naționale și internaționale.

Tematica seminarului este următoarea:
👉 #Advertising și #branding la nivel european - Construirea brandului și a relației cu clienții
👉 Secretele creării și dezvoltării unei afaceri de tip #HoReCa – alinierea la trendurile europene

🔎 Pentru informații suplimentare, contactează Centrul Enterprise Europe Network Constanţa, telefon: 0241 550960, e-mail: een@ccina.ro, persoane de contact: Diana Cojocaru Belteu și Bogdan Cazan.

#EENConstanta #EENCanHelp  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii