Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
DE LA PNL CITIRE: -ADMINISTRAȚIA TREBUIE SĂ FIE INDEPENDENTĂ...-

DE LA PNL CITIRE: -ADMINISTRAȚIA TREBUIE SĂ FIE INDEPENDENTĂ...-(646)

“Administrația locală se află într-o degringoladă totală!” avertizează unul dintre liderii PNL Constanța.

Ea nu este reprezentată practic de nimeni. Sau, mai bine zis, cei puși în funcții importante de către PSD nu sunt reprezentativi! Sunt anonimi. Acționează haotic. Șefii principalelor instituții se pierd în banalități și acțiuni stupide pe măsura celui mai înalt catarg din țară! Compară programul Consiliului Județean Tulcea cu ce se întâmplă la Constanța, unde bate vântul sălbatic!

Cert este că lucrurile merg foarte prost.
Ne aflăm practic într-un punct mort, iar PSD Constanța se vede depășit de situație. O situație oarecum jenantă amplificată și de starea generală de nemulțumire.

PNL Constanța a pus la punct un program de redresare a acestui sector important cu care vor defila la alegerile locale. Ce-i drept, cota de interes a acestui program a crescut și prin prisma delăsării totale a actualei administrații bântuite de teama schimbărilor preconizate în situația în care PSD pierde alegerile.

De altfel, în ultima vreme, pe această temă, s-au înmulțit reacțiile nervoase contra PSD. Măsurile gen “Mai dă-le, Nicule, o sută de lei” nu fac nici cât o anestezie pentru cei care realizează că la general vine potopul după PSD… Și, în aceste condiții, o infimă mărire de salariu este o măsură puerilă!

La nivel central, PNL a pus deja pe hârtie câteva dintre măsurile preconizate pentru a înlocui improvizațiile care au pus la pământ mai multe administrații din țară. La Constanța, e jale mare! De altfel, liderii constănțeni ai PNL țin treaz interesul opiniei publice pe acest subiect. Programele PNL Constanța au ca principal țel “JOS INCOMPETENȚA!” Administrația trebuie asanată imediat de cei care nu au nici o legătură cu domeniul pe care îl conduc! De proștii care ar trebui convocați în sectorul lor rezervat sub clar de lună!

În perspectiva schimbărilor preconizate pentru un viitor apropiat, conducerea liberală județeană a reluat dialogul cu primarii. Nu doar cu cei arondați domniilor lor, ci cu toți primarii! A mizat pe faptul că e mai simplu și mai eficient să meargă la ei acasă și să-i întrebe simplu de ce au nevoie localitatățile lor pentru a se dezvolta. Toată lumea se plânge că infrastructura e la pământ!

Cum funcționează administrația?
Cu mâna întinsă la Guvern!

Această anomalie trebuie să dispară!
Administrația trebuie fie independentă!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
scris de Lucian Cristea
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!