Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile

Avarie la intersecția bdului. Tomis cu str. Tulcei din Constanța!(231)

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 01 aprilie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la intersecția bdului. Tomis cu str. Tulcei, din municipiul Constanţa, RAJA SA a impus restricționarea traficului auto pe o singură bandă de circulaţie de pe bdul. Tomis, pe sensul de mers dinspre str. Soveja către bdul. Aurel Vlaicu, în intervalul orar 12,00-16,00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată atât Poliția Rutieră cât și Poliția Locală.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bdul. Tomis până în str. Petru Vulcan, cei din perimetrul cuprins de străzile Soveja - bdul. Alexandru Lăpușneanu - Adamclisi - Suceava, dar și cei arondați punctelor termice 104, 120 și 121.

Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AMINTIRI DESPRE FLOTĂ
scris de Lucian Cristea
Am apucat anii în care cu greu o navă găsea o dană liberă în Portul Constanța. Nu am studii de specialitate, nu am absolvit Marina, (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!