Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Femeilie liberale au marcat  -Ziua internațională de conștientizare a autismului-

Femeilie liberale au marcat -Ziua internațională de conștientizare a autismului-(914)

Organizația Femeilor Liberale din municipiul Constanța a participat duminică, 31 martie a.c., la un eveniment caritabil dedicat „Zilei internaționale de conștientizare a autismului”, aflat la a patra ediție.

Cu această ocazie, doamnele liberale s-au alăturat demersurilor unor ONG-uri locale ale căror acțiuni sunt deja tradiționale în Constanța pentru a sprijni programele și terapiile oferite gratuit copiiilor cu autism.

În acest context, președintele organizației femeilor liberale municipiul Constanța, consilierul local Adriana Câmpeanu laudă inițiativa organizațiilor non-profit din Constanța care se implică activ în situația copiilor bolnavi și a parinților:

Remarc cu mâhnire că astăzi, în România nu s-a făcut nici un progres privind legislația care reglementează drepturile bolnavilor din spectrul autist, deşi avem exemple de bune practici în legislaţia europeană. Singura speranță sunt organizațiile non-profit care încearcă constant să tragă un semnal de alarmă pentru ca noi toți să conștientizăm drama copiilor și părinților”.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Medgidia, cu Festivalul DAPYX, și Constața, cu Festivalul Berii!
scris de Lucian Cristea
În timp ce, la Constanța, în materie de artă, cultură și istorie, scara valorilor începe cu micul și cu berea, la Medgidia, se fac (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii