Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
O BOMBĂ ÎN PNL !

O BOMBĂ ÎN PNL !(1343)

S-a găsit o bombă în PNL! E o bombă cu tocător. Evacuați repede sediul din Constanța! Toată lumea afară, în ordine, unul câte unul, până la victoria finală! Pericol de explozie! Dacă-i explozie, dezastru e! La Constanța, se rupe PNL în două! Nu în două, ci în 49!

Mama lor de teroriști! Cum se plimbă ei cu bomba în brațe și nu știu unde să o așeze ca să explodeze după principiul “Punct ochit, punct lovit, iar i-am învrăjbit!”

Cum merg treburile bine undeva, hop, se găsește imediat un terorist de partid ca să pună la temelie bombardeaua! S-a trecut direct de la artificii la bombă. De pildă, s-a spus că Robert Boroianu i-ar fi furat lui Țuțuianu, președintele CJC, un proiect!

Și sarabanda acuzațiilor false la adresa conducerii PNL continuă. Ba că nu știu ce gâlceavă ar fisura partidul și i-ar grăbi sfârșitul! Ei, nici chiar așa! Ba că nu sunt cadre pregătite pentru alegeri, ba că își bagă din nou coada vechea conducere! Mă rog, ce a mai rămas din ea! Ba că Huțucă nu este agreat de nu știu cine!

Zic și eu ca soacra cu medicamentele dintr-un spot publicitar. DE CE? Astea sunt noile intrigi cu care au ieșit la suprafață tovarășii cu bomba! Au lăsat bomba într-un colț străveziu și au tulit-o. De curând,s-au întors să vadă ce a mai rămas în urma ei. Ce să rămână? A făcut doar un prelungit fâs…

Dezamăgire totală! Ori bomba este de proastă calitate, ori atentatorii nu au la bază o pregătire de specialitate! Ultima oară, când au vrut, tot așa, să arunce PNL-ul în aer, umbla unul cu o broșură la el.
“Cum să folosim bomba cât mai eficient”.

Cum s-a ajuns aici? Simplu. Schimbările în bine din PNL Constanța au început să provoace un prelungit și acut disconfort adversarilor politici, cărora nu le sunt pe plac progresele înregistrate de noua echipă de conducere. Și, când strugurii sunt mult prea acri, te faci că nu ajungi la ei…

Paradoxal, criticile cele mai vehemente nu vin dinspre PSD, ci dinspre sateliții săi, fiind formulate, deocamdată, la nivel de grupuri răzlețe. Cei mai vocali sunt indivizii care au părăsit PNL Constanța, pentru că nu au conceput existența pe pământ fără relațiile personale cu unii domni din PSD! Dumnealor le-ar fi convenit o situație de mijloc de unde să poată supraveghea tot terenul.

Inclusiv extremitățile, cu un ochi la făină și cu celălalt la slănină. După modelul Claudiu Palaz din PMP. Cred că nu există o formațiune politică mai credibilă la Constanța!

Alții au fost dați afară pentru “bună purtare”! Înainte de debutul reorganizării, s-a stabilit clar că cei care nu fac față noilor exigențe sunt liberi să plece. Ba chiar li s-a recomandat, într-o manieră deschisă, să facă acest lucru cât mai repede cu putință…

Păi, să nu dai cu bomba în ei? Acum, dumnealor, cu un statut precar, stau pe la porți și chibițează! Principala țintă: Septimiu Bourceanu, “omul din subteran”, cum i se mai spune, care a revoluționat viața internă de partid din PNL, deranjându-i pe comozi și pe simandicoși.

Păi, erau unii care nu mai aveau habar unde și câte primării mai are PNL în teritoriu! E posibil așa ceva? Dacă au fost luați la întrebări, s-au supărat și au dat bir cu fugiții!

Adevărul e că-i destul de dificil să ții pasul cu Septimiu Bourceanu, care a “arat” tot județul în debutul acestei campanii electorale. Faptul că activitatea a fost centrată pe două grupe nu înseamnă că automat există divergențe care ar putea diviza partidul! Dacă sunt și păreri diferite, înseamnă că trebuie musai să ajungi la păruială?

Se “sparge” PNL, la Constanța! E bombă, e dept, dar e bomba proștilor cu efect întârziat. Nici că se putea. o gogomănie mai mare! Cu alte cuvinte, a fost găsită o bombă în PNL, dar care a făcut “fâs!” Mai mult ca sigur, asta-i opera unor rezerviști care speră să se reunească din nou în curtea omului de afaceri Gabi Comănescu, de la GSP… Ca la alegerile trecute, bogate în lovituri de teatru!

Dar oare îi mai arde lui Gabi Comănescu de politică? Eu cred că da. Pe ce mă bazez​? Mă orientez după programul postului său local de televiziune DOBROGEA TV. Văd ce politicieni sunt invitați și cum se comportă domnul moderator cu ei pe parcursul emisiunii. Starea sufletească e dictată de sus, pentru că nu cred că moderatorul are libertatea de a decide singur și de capul lui politica editorială a postului!

În curând, cu siguranță, vom asista la reîncarnarea unui fost candidat la alegerile locale. Poate că din acest motiv s-a iscat furtuna din paharul cu apă al PNL!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte