Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
DOMNILOR POLIȚIȘTI, DACĂ NU VREȚI SĂ FIȚI DERANJAȚI, DAȚI-VĂ DEMISIA!

DOMNILOR POLIȚIȘTI, DACĂ NU VREȚI SĂ FIȚI DERANJAȚI, DAȚI-VĂ DEMISIA!(4043)

Constat că nu numai Poliția Locală Constanța este extrem de sensibilă și nu suportă să fie deranjată la anumite ore din zi și din noapte, ci și instituția similară de la Bacău! Aici, cel puțin, situația este clară, nu ca la Constanța, deranjul fiind înfierat cu ură proletară de chiar comandantul în persoană!

Șeful de la Bacău a reușit, prin declarațiile sale belicoase, să-și pună în cap aproape toate femeile din țară! Ca să nu mai fie deranjată din somn Poliția Locală, comandantul de la Bacău recomandă soțiilor bătute noaptea de soți să aștepte până a doua zi ca să reclame!

La Constanța, regula este valabilă și ziua. Deranjezi?
Te autoamendezi!

În naivitatea mea, credeam că regula deranjului reprezintă opera cadrelor în vârstă, dar m-am înșelat! Tinerii polițiști sunt extrem de răi și de instigatori. Dacă ai ghinionul să-i deranjezi, te amendează imediat cu 3 milioane vechi și, dacă nu te potolești, iau și haina de pe tine!

Comandantul de la Bacău încearcă să le ia oarecum apărarea subalternilor, care, în loc să-și facă datoria, au tratat cu indiferență, și chiar sarcastic, mai multe cupluri aflate în conflict. Au refuzat pe motive de fus orar și climă să intervină!

V-am relatat pe larg despre agresivitatea cu care a fost tratată soția mea de către un echipaj, după ce a fost cerut sprijinul Poliției Locale, pentru că un individ îi blocase mașina. Din victimă a ajuns infractoare, fiind amendată cu suma menționată mai sus și târătă prin tribunale!

Cine să-i facă dreptate?

Comandantul de la Bacău? Păi, dacă domnia sa este atât de vehement cu cei care l-au deranjat, la ce ne putem aștepta din partea subalternilor săi!

Dar la Constanța?
Cum primarul Făgădău,comandantul suprem, l-a ținut sub aripa sa protectoare pe fostul comandant al Poliției Locale Constanța, e greu de crezut că se va schimba ceva în materie de conduită și profesionalism…

Domnilor polițiști, dacă nu vreți să fiți deranjați, dați-vă demisia!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii