Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
BOGDAN HUȚUCĂ A DOVEDIT CĂ ESTE UN POLITICIAN DE EXCEPȚIE - VALENTIN VRABIE E MEMBRU AL PNL

BOGDAN HUȚUCĂ A DOVEDIT CĂ ESTE UN POLITICIAN DE EXCEPȚIE - VALENTIN VRABIE E MEMBRU AL PNL(1909)

La conferința de presă organizată joi, la prânz, la sediul PNL Constanța, Bogdan Huțucă a făcut dovada conduitei sale de excepție ca politician. Pentru cei care nu știu, fac precizarea că Huțucă este președintele formațiunii politice prezentate mai sus. Prestația sa pe un subiect foarte sensibil, Valentin Vrabie, primarul orașului Medgidia, a fost realmente o demonstrație de diplomație. Se știe că, în ultimii doi ani, ori de câte ori s-a vorbit despre posibila înregimentare a primarului Vrabie, atualmente independent, într-un partid, de fiecare dată a ieșit cu scandal! Motivul? Lipsa de seriozitate a unor lideri, Ponta, Tăriceanu etc., care au încercat să-l tragă în piept, cum s-a întâmplat  și cu ALDE.

Singurul partid care a avut o conduită onorabilă și s-a ținut de cuvânt în toate punctele negociate este PNL. Singurul politician care a tratat cu seriozitate chestiunile puse în discuție este Bogdan Huțucă. Am să dau un singur exemplu, dar el face cât 1.000 de cuvinte! Eliminarea doamnei consilier Georgiana din Consiliul Local a fost o măsură bine gândită și fundamentată. Consilierei i s-a reproșat că vota la unison cu PSD! Aceeași acuză o aduce și primarul! Pe scurt, datorită votului său, taxele locale au luat-o razna! Cu alt vot, a sprijinit ofensiva PSD în cazul RAJA.

Conducerea PNL a luat o decizie corectă. Mai mult decât atât, punând capăt unei relații contra naturii cu PSD, liberalii au demonstrat că relatările despre reforma de la Constanța nu sunt vorbe goale. Bogdan Huțucă este singurul politician care a pus corect punctul pe I. Așa arată un PNL autentic!

Liberalii au dovedit că au înțeles că, dacă nu taie în carne vie, nu se întâmplă nimic! Nu se schimbă nimic! Stau mărturie dovezile din anii trecuți, când se vehiculau povestirile tendențioase despre presupusa prietenie dintre PSD și PNL. Alții au preferat să se ascundă după degete, dar s-au dat de gol! Bogdan Huțucă a spus lucrurilor pe nume, deși era încolțit de ziariști, inclusiv din tabăra celor care nu îl simpatizează pe Valentin Vrabie.

Întrebarea existențială sună simplu: Vrabie Valentin: "A fi sau a nu fi în PNL!"

Eu iau în calcul următoarele elemente: respectul față de PNL și președintele Bogdan Huțucă, comentariile favorabile la adresa lui Valentin Vrabie în anumite medii, unanimitate în ce privește luarea unor decizii în Consilul Local, transparența afișată de Huțucă pe subiectul Vrabie, chiar dacă nu a confirmat primirea lui Vrabie în partid.

Eu personal, cu minima mea intuiție istorică, spun, la ora la care scriu aceste rânduri, că Valentin Vrabie este deja LIBERAL!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii