Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, un succes la Constanţa

Lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, un succes la Constanţa(629)

Peste trei mii de oameni au participat astăzi la Pavilionul Expozițional Constanţa, la lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare. Au fost prezenți constănţeni neafiliați politic, membri şi simpatizanți PNL din sud-estul României. Un eveniment de excepție care a beneficiat de un suport eficient şi vital din partea autorităţilor.

“Am colaborat în organizarea evenimentului cu Inspectoratul de Poliţie Județean, Poliţia locală, Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă Dobrogea, cadrele medicale şi Inspectoratul Județean de Jandarmi. Nu au existat niciun fel de probleme şi pentru că autoritățile implicate s-au comportat în mod profesionist.”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu.

Conducerea Organizației Județene PNL Constanţa mulțumește tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a manifestării şi apreciază comportamentul decent si profesionist al celor prezenți.

 

14 aprilie 2019                                                                    Prim-vicepreședintele PNL Constanţa,
                                                                                           Septimiu Bourceanu
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Medgidia, cu Festivalul DAPYX, și Constața, cu Festivalul Berii!
scris de Lucian Cristea
În timp ce, la Constanța, în materie de artă, cultură și istorie, scara valorilor începe cu micul și cu berea, la Medgidia, se fac (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii