Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
ROMÂNIA ÎN PRIMUL RÂND - Întâlnirea Regională SUD-EST

ROMÂNIA ÎN PRIMUL RÂND - Întâlnirea Regională SUD-EST(1813)

Comunicat de presă

Partidul Național Liberal și-a lansat duminică, 14 aprilie 2019, candidații la alegerile europarlamentare la Pavilionul Expoziţional Constanţa, în cadrul Întâlnirii Regionale SUD-EST. Evenimentul a reunit organizațiile PNL din județele din sud-estul României: Tulcea, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila şi Constanţa. La lansare au fost prezenți peste 3000 de susţinători din cele șase județe.

În cadrul evenimentului au participat președintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, precum Rareș Bogdan, Siegfried Mureşan, Ana Maria Dimitriu, Vlad Nistor, Cristian Bușoi, Claudia Benchescu, Ciprian Epure, Costel Stanca, Adrian Tarabac, Șerban Alexandru și Gheorghe Piron.

Prmul care a deschis seria discursurilor a fost președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.
”Nu mai există nicio îndoială. PSD și ALDE sunt incompatibile cu democrația, statul de drept și interesul României. Eliminarea lor de la putere și repunerea României pe drumul euro-atlantic e o datorie patriotică.
Noi, liberalii, am demonstrat deja că se poate și altfel. Am demonstrat deja că România se poate conduce și altfel. Avem aici exemplul președintelui Iohannis, cea mai importantă garanție pentru o Românie euro-atlantică.
Avem exemplul sutelor de primari PNL care fac performanță în localitățile lor. Îi avem pe Emil Boc la Cluj, pe Ilie Bolojan la Oradea, pe Mircea Hava la Alba Iulia și pe mulți alții, prezenti chiar în această sală. Toți aceștia au demonstrat deja ce înseamnă o administrație liberală. Banii europeni și buna guvernare au făcut ca aceste orașe să se dezvolte, să creeze locuri de muncă și bunăstare pentru cetățeni”
, a declarat Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a întărit faptul că oraşul de la malul mării este un punct important pentru „bătălia împotriva inamicului care şi-a bătut joc de România“.
Dumnezeu ne-a dat Marea Neagră, Dunărea şi, de când au venit ăştia la putere, îşi bat joc de aceste daruri. Noi, PNL, vom ştii să folosim aceste daruri. M-am săturat să mă conducă agramaţii, repetenţii, hoţii, m-am săturat ca România să fie făcută de râs de cei care au sucit minţile săracilor, minţile celor care nu înţeleg, încă, adevărul despre România. Vreau o Românie unde să nu mai existe campionat de minciuni.
Vă chem la luptă, să lăsați totul deoparte și sa vorbiți cu oamenii și să-i chemăm să elibereze România. Pe 26 mai eliberam România. PNL victorie!”


Rareș Bogdan, candidatul aflat pe locul întâi pe lista PNL, a criticat administrațiile PSD care au lăsat orașele să se prăbușească și a subliniat cum un oraş de importanţa Constanţei a căzut victimă a corupţiei şi lăcomiei baronilor PSD.
Gruparea care a terorizat Constanţa: Mazăre-Constantinescu-Strutinski. Trei infractori care au ajuns să terorizeze un oraş şi un judeţ. După ei, au înlocuit un baron, cu un baron şi mai periculos, Felix Stroe. Trebuie să dispară din Constanţa astfel de indivizi! Constanţa are cel mai mare potenţial economic după Bucureşti şi a fost abandonată. Este inadmisibil să lași Portul şi investiţiile pe mâna unor găşti de infractori. Primul pas pentru a-i opri este 26 mai.“


15 aprilie 2019                                                                                               Biroul de presă PNL Constanţa

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii