Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
INVITAȚIE LA BAL

INVITAȚIE LA BAL(1355)

Camera de Comerţ Industrie Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează evenimentul:

"Balul Oamenilor de Afaceri din Constanţa" – ediţia a V-a, vineri, 21 iunie 2019, ora 19.00, la Grand Ballroom DEL MAR din Mamaia.

"Balul Oamenilor de Afaceri" a devenit o tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri, fiind o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking.

Organizatorii doresc să fie o seară specială pentru participanţi, cu un program artistic antrenant şi cu delicatese culinare. În cadrul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii surpriză, dedicate participanţilor la această seară exclusivistă. Se vor acorda premii firmelor din domeniul ospitalităţii şi entertainmentului, organizaţii / companii implicate în campanii de responsabilitate socială.

La ediţia a V-a a Balului sunt invitaţi să participe oameni de afaceri constănţeni, firme premiate, reprezentanţi din domeniul financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai Consulatelor străine la Constanţa, alţi invitaţi, cât şi mass-media locală.

Detaliile suplimentare şi modalitatea de înscriere la Balul Oamenilor de Afaceri sunt ataşate. Confirmarea de participare se transmite la CCINA Constanţa, la fax: 0241-619654 sau e-mail: drc@ccina.ro, telefon: 0241-618475 sau 0241-549515.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

REÎNVIEREA ȘI AUTONOMIA
scris de Lucian Cristea
Marți seara. Trei ceasuri rele cu repetiție prin NOUA TRADIȚIE. Din inițiativa Tomitanului, s-a inaugurat Epoca Repetiției. De la aces(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii