Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
-LA TREBONAL, BIRJAR!- CONSILIERUL BUTNARU SARE LA GÂTUL MĂRIUCĂI!

-LA TREBONAL, BIRJAR!- CONSILIERUL BUTNARU SARE LA GÂTUL MĂRIUCĂI!(2583)

În lipsa “stecluței cu vitriol”, Marian Butnaru, cunoscutul membru al Consiliului Local Medgidia, e hotărât să o cheme la “Trebonal” pe colega noastră Măriuca Androne, de la ziarul “ProConstanța”! Tocmai pe Măriuca, domnule Butnaru, cea mai simpatică dintre simpatice, care nu dă cu barda, ci doar ciupește cu vârful degetelor și spune vorbe de duh! 

Imaginează-ți, dragă domnule Butnaru, că Măriuca m-a “înțepat” și pe mine într-un articol publicat în ziarul “Independentul”, dar nu m-am supărat pe ea. Deoarece, în articolul cu pricina îi lua apărarea lui Petre Stancă, pe atunci, președintele PSD Constanța, mi-am dat seama că mârșăvia venea de la Valentin Popescu, directorul ziarului, cu care eram, chipurile, prieten!!! Eu îi mulțumesc Măriucăi, pentru că mi-a deschis ochii la timp și am aflat ce fel de prieten îmi era Popescu!

În cazul dumneavoastră, doar v-a tras de mânecă în legătură cu unele nereguli existente la spital, pentru că nu puteți să îmi spuneți că acolo toate treburile merg ca pe roate! Dacă vreți să dați pe cineva în judecată, ca să vă răcoriți, căutați capra vecinului în altă parte...

Față de maniera în care am abordat eu subiectul ăsta, ca și altele, Măriuca manifestă o grijă de-a dreptul maternă față de dumneavoastră...Vă dojenește. Nu se face ca un bărbat de talia dumneavoastră să se ia la trântă cu Măriuca, un personaj parcă desprins din povestirile lui Ion Creangă!

Mai ales că, după cum am constatat în convorbirile noastre telefonice, aveți simțul umorului, ceea ce este de apreciat. Chiar și atunci când spuneți că sunteți invicibil în activitatea spitalului, chiar și atunci când vă lăudați că de peste 18 ani hrăniți bolnavii de aici!

Dați-mi voie să nu cred că sunteți perfecțiunea întruchipată! Că nu există rețete miraculoase cu care să asigurați trei mese pe zi la un bolnav cu 10 lei. Și dați-mi voie să cred că personalul de toate culorile din spital mai gustă și el din mâncarea de 10 lei din când în când...De poftă.

O chestie lumească. Pentru că, dacă nu gustă nimeni, înseamnă că mâncarea aia nu este bună! Să nu îmi spuneți că la Medgidia sunt alte reguli și apucături! Eu personal nu am înțeles ce investiții ați făcut în 18 ani de activitate în materie de catering! Nu mă refer la un morcov în plus în ciorbă, ci la dotări și modernizări care să contribuie la îmbunătățirea serviciilor pentru bolnavi. În cazul lor, este important orice amănunt, inclusiv veselă nouă etc.

Acum, fie vorba între noi, nici dumneavoastră nu sunteți sincer cu mine. De câte ori vă abordez, îmi spuneți unul și același lucru. Că nu aveți nici un interes personal în Medgidia! Da, dar de 18 ani dețineți monopolul hranei pentru bolnavi! Dacă nu vă mână nici un interes, dați bolnavilor mâncare pe gratis!

Acum, după scandalul cu spitalul, aflu, chiar din gura dumneavoastră, că sunteți patronul mai multor firme și că nu curg zdrențele de pe dumneavoastră, după cum îmi închipuiam eu, ca un naiv ce sunt! Înainte de a o hăitui pe Măriuca, prin tribunale, e bine să vă faceți ordine, cum se spune, în propria dumneavoastră ogradă! Vă pun și eu o întrebare. Cum pot fi calificate insistențele dumneavoastră ca sportivii să servească obligatoriu masa la restautantul pe care îl patronați? Vă întreb, pentru simplul motiv că de aici pleacă toate disputele pe care le aveți cu primarul Vrabie, care, evident, se opune unui asemenea demers strict personal.

Eu vă înțeleg. După 18 ani de catering la spital, s-ar potrivi de minune alți 18 ani de catering sportiv la “Tanța și Costel”! Preventiv, pentru că, la sfârșitul anului, s-ar putea să nu mai câștigați licitația de la spital! Și poate de aceea vă răzbunați pe Măriuca!

Fac o precizare. Am ieșit să o apăr din proprie inițiativă. Ca să înțeleagă și cei care ne amenință și ne înjură, mă refer la susținătorii din Medgidia ai domnului Butnaru, madam Vladesco, echipa PSD etc., că nu ne sperie demersurile celor care vor să ne închidă gura!

Vă asigur că Măriuca Androne este o fată curajoasă, indiferent câți bani puneți la bătaie într-un eventual proces!
  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
scris de Lucian Cristea
George Muhscină și-a dat demisia pe șest din PNL Constanța! Nu a mai trecut pe la conducerea de partid! Se grăbea să se înscrie(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii