Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Variații de tensiune la Stația de pompare Palas!

Variații de tensiune la Stația de pompare Palas!(320)

Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat mai multe variații de tensiune electrică, astăzi - 04 mai 2019, în intervalul orar 10.00-10.11. Acestea au determinat întreruperea totală a energiei electrice și oprirea din funcțiune a pompelor. Odată cu reluarea furnizării energiei electrice echipele de permanență RAJA, de la nivelul stației, au făcut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță.

Având însă în vedere debitul, dar și numărul mare al consumatorilor deserviți, apa se furnizează cu presiuni reduse în zonele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II urmând să se intre în normal în circa 4 ore. Consumatorii din zonele înalte, dar și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă la robinete pînă în jurul orei 14.30.

 Asigurăm toți abonații afectați ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, atata timp cat nu vor mai exista variații în alimentarea cu energie electrică.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CARACATIȚA PESEDISTĂ ȘI SALAMUL DE SOIA
scris de Lucian Cristea
Desemnarea unui candidat pentru alegerile locale de la Constanța a dat naștere la o agitație inutilă și fără precedent! Activiștii (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE