Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Variații de tensiune la Stația de pompare Palas!

Variații de tensiune la Stația de pompare Palas!(352)

Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat mai multe variații de tensiune electrică, astăzi - 04 mai 2019, în intervalul orar 10.00-10.11. Acestea au determinat întreruperea totală a energiei electrice și oprirea din funcțiune a pompelor. Odată cu reluarea furnizării energiei electrice echipele de permanență RAJA, de la nivelul stației, au făcut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță.

Având însă în vedere debitul, dar și numărul mare al consumatorilor deserviți, apa se furnizează cu presiuni reduse în zonele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II urmând să se intre în normal în circa 4 ore. Consumatorii din zonele înalte, dar și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă la robinete pînă în jurul orei 14.30.

 Asigurăm toți abonații afectați ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, atata timp cat nu vor mai exista variații în alimentarea cu energie electrică.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ANDREI TIMARU: CAMPION LA 9 ANI! TATĂL: ANTRENOR PE VIAȚĂ. MAMA? ȘTIE CINEVA CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII MAMĂ DE CAMPION?!
scris de Lucian Cristea
De când Andrei Timaru a cucerit al doilea său titlu de campion național la tenis de câmp, încerc să îmi aduc aminte cum a apărut(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii