Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Festivalul de Jocuri și Reconstituiri Istorice Dapyx te premiază!

Festivalul de Jocuri și Reconstituiri Istorice Dapyx te premiază!(2042)

Concurs  #FotoDAPYX 2019

Postează pe contul personal de facebook, cea mai reușită fotografie realizată în timpul evenimentului, care să conțină elemente specifice manifestării, însoțită OBLIGATORIU de hashtag-ul #FotoDAPYX și poți fi câștigător!

Concursul se desfășoară în perioada 3-5 mai 2019, organizatorii acordând 10 premii, constând în selfie stick-uri tip Tripod, power bank-uri și tricouri Dapyx, după cum urmează:

A. CINCI PREMII CU TALENT, ficare constând în selfie stick tip Tripod și un tricou DAPYX, pentru cele mai reușite CINCI fotografii, care vor fi alese de un specialist în arte fotografice.

B. CINCI PREMII DE POPULARITATE, ficare constând în power bank și un tricou DAPYX, pentru fotografiile care adună cel mai mare număr de like-uri. În cazul în care vor fi mai multe fotografii la egalitate de like-uri, organizatorii vor stabili câștigătorii prin tragere la sorți.

Câștigătorii vor fi anunțați pe Pagina oficială a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice DAPYX până cel târziu la data de 15 mai 2019. După anunțarea câștigătorilor, aceștia vor fi rugați să ia legătura cu organizatorii concursului, pentru îndeplinirea formalităților legate de înmânarea premiilor.

Și tu poți fi câștigător!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL A DEMONSTRAT CĂ ARE CU CE ȘI CU CINE!
scris de Lucian Cristea
Zilele acestea, PNL Constanța a demonstrat că, la nevoie, știe să se regrupeze și să devină o forță pe scena politică. O(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI