Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Cine îşi bate joc de panourile electorale?

Cine îşi bate joc de panourile electorale?(436)

Citesc un comunicat al primăriei din Constanța și nu îmi vine să cred. Superficialitatea, ignoranța celor care, chipurile, se ocupă de noi, de viața noastră ca să ne fie mai bine, ca să ne bucurăm că locuim aici și nu la Fetești, de exemplu, sunt mari mare și probabil așa vor fi mereu.
Cum să spui tu PRIMĂRIE că ai pus panouri pentru afișaj electoral pe bulevardul Tomis în Parcul Teatrului Ovidius când acest teatru nu mai e acolo de douăzeci de ani. Acum se numește Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovschi. Probabil cineva a luat o listă veche și a transmis-o către noi ca fiind nouă fără ca nimeni de la primărie să o citească, să o verifice, ca să nu ne facem toți de râs ca și cum asta mai contează pentru onoarea noastră pentru a arăta lumii că măcar știm cum se numesc și pe unde există la noi reperele culturale. Tot pe lista asta buclucașă apare un panou cică și pe bdul Ferdinand la stația de autobuz Teatru Național care teatru nu mai e acolo așa cum nu a fost niciodată pentru că fiind în subordinea autorităților locale nu poate fi NAȚIONAL. Pe clădirea fostului Teatru Fantasio scrie acum că ar fi Teatrul de Stat.
Am schimbat așa de des denumirile teatrelor din Constanța că iată am reușit să zăpăcim și lucrătorii din primărie. Să nu știi cum se numesc teatrele din Constanța și să fii plătit de primărie pentru așa ceva, iată încă un exemplu că la noi se face administrație în glumă și din plictiseală.
Păi să fi fost la noi Summitul european de la Sibiu te pomenești că ăștia de la primăria din Constanța îl invitau pe Putin!

Deși campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a început din 27 aprilie panourile respective pentru afișaj sunt aproape goale. Dacă oferta e slăbuță noi, alegătorii, ce să înțelegem? Că nici pe voi nu vă interesează o prezență semnificativă la vot?
Să ne gândim în continuare că liderii politici din Constanța sunt modești, au alte gânduri, alte interese, alte preocupări? Că o prezență de mai bună calitate în Parlamentul european nu ne interesează? Că deja activitatea politică din Constanța ne plictisește? Nu mai avem pe aici printre localnici lideri politici cu prestanță, cu anvergură? Nu putem propune și susține pe nimeni de al nostru în parlamentul european? Unde sunt constănțenii noștri bine pregătiți politic și dornici de susținerea noastră? Că, altcumva, nu prea mai ai loc pe aici să spui ceva că toți suntem deștepți!
La război înapoi, la plăcinte înainte!

Vai, Constanța mea, ce-am făcut cu ea?! Ce urâtă te-ai făcut?! Măcar panourile electorale dacă erau mai frumoase și puse unde trebuie. Sunt jalnice, urâte, chinuite, ca la țară. Probabil că au dat și o căruță de bani pe ele. Nu e ușor să faci așa ceva astăzi în Constanța!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

EXTRĂDAREA LUI MAZĂRE: SPORT EXTREM
scris de Lucian Cristea
Coincidența face ca unii dintre fugarii patriei să se potrivească de minune cu zona și profilul țărilor unde încearcă să obțină (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii