Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CĂZUT ÎN PUȚUL GÂNDIRII: NU MINȚIȚI POPORUL CU VIBRATORUL!

CĂZUT ÎN PUȚUL GÂNDIRII: NU MINȚIȚI POPORUL CU VIBRATORUL!(1706)

De la o vreme încoace, micuțului Cristian Hagi, cândva, scripcarul de curte al lui Matei, primarul încă slobod al Năvodariului, ne deapănă povestiri despre perioada tulbure a pubertății sale. Se pare că, până la momentul actual, întreaga sa existență a fost și continuă să fie marcată de personalitatea inconfundabilă a vibratorului în epoca multilateral dezvoltată a societății capitalismului de cumetrie.

O întrebare moștenită de la dascălii noștri marxiști domină în continuare și actuala societate. Citez: “Ce este vibratorul și ce vrea el ?” Reproduc alte câteva din întrebările existențiale care amplifică suferințele micuțului gazetar de provincie. “Cine a apărut pe prima poziție pe lume? Oul, găina sau vibratorul? Care sunt atunci consecințele acestui eveniment cu strigături? Vibratorul a făcut găina sau oul vibratorul? Există urme ale unor orgii sexuale în trei - Oul, găina și vibratorul? Ba chiar în patru, dacă luăm în calcul și misterioasa trecere prin istorie a oului lui Columb găsit cu totul întâmplător în așternuturi! Care sunt șansele ca un vibrator potent să determine o găină să cadă cloșcă? Câți cocoși pot fi înlocuiți de un vibrator?”

Mă refer la cel recomandat și garantat de micuțul Hagi, omul Comăneștilor. Bună strategie! Poate să se dedubleze când vrea, pentru că este greu să-l surprinzi cînd trece de la un Comănescu (Asfalt) la celălalt Comănescu (GSP)!

Este adevărat că, în ultimii ani, vibratorul a contribuit la creșterea natalității în patria noastră? Să fie oare vibratorul cheia succeselor lui Hagi la femei și în alte domenii de activitate? Înainte maternitățile erau populate de “decreței”, aluzie la cei născuți din ordinul unor decrete. Azi cei “făcuți” cu vibratorul pot fi numiți “vibrăței”!

Care este legătura dintre vibrator și Cristian Hagi? De ce este dumnealui ofticat pe politicienii care folosesc vibratorul de capul lor, fără să-i ceară lui voie! Deține cumva Hagi monopolul pe vibratoarele folosite în politică? Dacă da, nu avem oare de-a face cu o incompatibilitate? Este vibratorul, după cum afirmă micuțul Hagi, un veritabil formator de opinie pentru cei care suferă de hemoroizi?

De ce părăsesc țara doar oamenii buni și hemoroizii, NU! Poate vibratorul juca de unul singur rolul de pupincurist sau trebuie ajutat din butoane? Câte viteze are vibratorul lui Hagi? “Încet, înșetișor și ghini îi, frățioare!” Care este secretul longevității care marchează relația dintre micuțul Hagi și vibrator? În ce constă apartenența la haiducie a vibratorului? Cine pe cine călărește? Hagi vibratorul sau invers? Dintre cele două părți, cine este mai nărăvaș? Micuțul Cristi sau vibratorul?

Acest aspect oarecum tehnic are vreo legătură cu creșterea potențialului erotic al micuțului și neastâmpăratului nostru gazetar? Altfel, nu îmi explic de ce uneori vibratorul este încins la maxim? Câte turații pe minut poate duce vibratorul lui Hagi până îi sar fulgii? În disputele cu adversarii, poate fi folosit și ca dispozitiv pentru mușcatul de cur?

Când se dedublează domnia sa? Atunci când îi jura credință lui Matei, slobodul de la Năvodari, înjurând Justiția, sau, acum, când îl duce de nas pe Grigore Comănescu, adversarul lui Matei, jucând rolul pervers al oglinjoarei fermecate? Jucând rolul muzei sale personale, vibratorul îl ajută să răspundă la întrebările complicate pe care i le pune aproape zilnic Grigore Comănescu, care nu este filozof, ci doar un biet miliardar pe bază de exploatări de cariere de piatră și diverse alte materiale de construcții.

Întrebarea sună cam așa: “Oglinjoară, Hagi, oglinjoară, unde te dedublezi tu cel mai bine și mai bine, chiar de tot, în țară? La mine sau la Matei?”

În ciuda faptului că vibratorul îl servește pe tavă, micuțul Hagi preferă să dea un răspuns neutru. Citez: “Îhî.”

Din punct de vedere strategic, un răspuns adecvat zilelor pe care le trăim. Dacă, ferească vibratorul sfânt, Comănescu pierde procesele cu Matei? Atunci să vezi dedublare marca Hagi!
“Matei, să ne ierți, că am fost beți!”

Din câte știu, relațiile sale cu vibratorul, pe care îl evocă în toate scrierile sale erotice, nu au fost întotdeauna la fel de cordiale ca acum! Au existat și momente în care cei doi nu s-au întâlnit! Conform principiilor sale, micuțul Hagi a fost întotdeauna adeptul învățăturilor lui Matei, care spun că ce își face omul cu mâna lui nici un vibrator nu este în stare! Firesc. Vibratorul, cât o fi el de sofisticat, nu poate înlocui relațiile interumane! Nici măcar vibratorul cu vorbe folosit de Hagi ori de câte ori se simte singur.

Reproduc doar câteva pasaje din bibliografia afișată de acest nou tip de vibrator. Repet, vibratorul cu vorbe: “Ufff, ahhh, puffff, ce tare ești, acum, ai ratat, pifff, mă sufoc, doar atât, scoate-l din priză că m-am ars…” Orgasmul nu este garantat, dar măcar nu vorbești singur! Țeși amintiri, una, alta, cutare...

În anii tinereții mele, se oferea un premiu de 1 milion de dolari bărbatului care ar fi dat naștere unui copil. Astăzi, se ofereă 1 milion de euro vibratorului care va contribui decisiv la nașterea unui copil. Poate că ăsta este obiectivul pe care vea să-l realizeze în viață micuțul Hagi! Altfel, nu înțeleg de ce este atât de gelos și de pornit împotriva politicienilor care folosesc vibratorul în interes personal, precum DID!

Aici, ce-i drept, nu că m-ar interesa, dar sunt curios cum folosesc domnii Făgădău, Palaz etc., criticați de domnia sa, vibratorul în interes personal!!! Înțeleg că avem de-a face cu un nou abuz? Sunt folosite abuziv vibratoarele aflate în dotarea sediilor de partid? Din nou? Și tot pe banii noștri? Palaz, nu te potolești? Dar chiar nu te mai potolești? Dar pînă când? Făgădău, acum, mințiți poporul cu vibratorul? Chiar te mănâncă undeva? Dacă da, folosește supozitoarele "Relaxa"!

Pentru că ne aflăm în fața unei premiere naționale, poate îi ajută micuțul Hagi pe politicienii interesați să facă politică cu vibratorul! Unde și cum trebuie intodus? Care este doctrina sa? Care sunt consecințele dacă îl bagi unde nu trebuie? Cum poate fi mințit poporul cu vibratorul? Legenda spune că, la botezul său, eroul nostru a fost pus în fața primei dileme existențiale, ceea ce face ca domnia sa să fie primul Hamlet original cu cap de mort cu vibrator!

Pus să își aleagă obiectul preferat, pe atunci, sugaciul Hagi a ales vibratorul uitat pe tăviță de o coafeză distrată și focoasă! De atunci, Hagi, deși folosința sa este strict feminină, nu i-a mai dat drumul din brațe! Îi auzim în fiecare zi avertismentele: “E a mieu, e a mieu!”

După cum bine zice domnia sa, acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!