Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Festivalul  Tinere Speranțe  desfășurat în Medgidia – aproape de start

Festivalul Tinere Speranțe desfășurat în Medgidia – aproape de start(1609)

În perioada 25-26 mai 2019, Primăria Municipiului Medgidia, în colaborare cu Garnizoana Medgidia și Cercul Militar organizează cea de-a VIII-a ediție a Festivalului de Muzică Ușoară și Populară ,,Tinere Speranțe”. Ca și în anii precedenți, festivalul se va desfășura la Cercul Militar din Medgidia (Casa Armatei) și va include două secțiuni: muzică ușoară – sâmbătă, 25 mai și muzică populară, duminică, 26 mai. Vor participa copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, împărțiți pe următoarele categorii de vârste: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani și 15-18 ani, din București, Năvodari, Brăila, Buzău, Hârșova, Constanța, Pitești, Medgidia și Slobozia.

Copiii participanți la secțiunea muzică ușoară vor fi jurizați de Adrian Daminescu (președinte), Mircea Cazan, Iulian Bratu, Gaby Raica și Teo Rădulescu. La secțiunea de muzică populară vor juriza: Aneta Stan (președinte) împreună cu Elise Stan, Silvana Rîciu, Iulian Bratu și Teo Rădulescu. Prima seară de concurs se va încheia cu recitaluri susținute de Adrian Daminescu, Mircea Cazan și Iulian Bratu. La finalul concursului de muzică populară, spectatorii vor avea ocazia să le asculte în recital pe îndrăgitele interprete Aneta Stan și Silvana Rîciu.

Organizatorii vor oferi, pe lângă trofeele, premiile I, II și III aferente fiecărei categorii și câte două trofee ,,Mini” – pentru categoriile 6-8 ani, 9-11 ani, precum și două trofee ,,Junior” – categoriile 12-14 și 15-18 ani, dar și premii speciale și de participare.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI