Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Raportul lui Horia Țuțuianu - Apă de ploaie!

Raportul lui Horia Țuțuianu - Apă de ploaie!(1140)

Președintele Consiliului Județean Constanța, pesedistul Horia Țuțuianu, și-a prezentat, într-un pur spirit electoral, bilanțul actualului mandat. O înșiruire de promisiuni și vorbe goale, din spatele cărora răsare, ca un stigmat specific PSD, un mare NIMIC.

NIMIC este cuvântul care ar descrie cel mai bine activitatea acestuia în fruntea județului. O palidă administrație, care nu a construit absolut nimic, ci, din contră, a furat sutelor de mii de constănțeni șansa de a trăi într-o comunitate civilizată și curată, în sate, comune și orașe dezvoltate. Pesedistul a moștenit cu aceleași năravuri județul de la baronul Nicușor Constantinescu, pe care îl conduce ca pe propria moșie. A privat zeci de localități de fonduri și proiecte, luând banii primarilor pentru a-și îndestula clientela PSD. A folosit bugetul județului, bani publici de altfel, pentru a cumpăra susținere politică, pentru a pune presiune pe primarii care nu sunt membri PSD.

Ne-am fi așteptat să ne spună domnul președinte al CJC și de ce licitația pentru reabilitarea Edificiului Roman cu Mozaic a fost anulată, mai ales în condițiile în care s-a grăbit să treacă și acest proiect la capitolul mari realizări și succese ale PSD la Constanța. Nu cumva modul în care a întocmit procedura de licitație și caietul de sarcini a contribuit decisiv la îngroparea acestui proiect atât de necesar și important pentru Constanța?

Președintele Consiliului Județean are tupeul să își atribuie și reabilitarea fostului cinematograf Republica, deși obiectivul era deja reabilitat când el a primit de la partid cadou această funcție. Un fals tăietor de panglici, ce își atribuie munca altora ca pe propriile succese. De fapt acesta este PSD, oameni buni, un izvor nesecat de impostură, neputință și multă, multă hoție. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI