Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Sărbătoare mare la Medgidia!

Sărbătoare mare la Medgidia!(1257)

Ieri, 23 mai 2019, Primăria Municipiului Medgidia a premiat, într-un cadru festiv, sute de locuitori ai municipiului, care au celebrat proaspăta oficiere a căsătoriei, împlinirea a 50 și 25 de ani de căsnicie sau vârsta de 18 ani.

Cetățenii municipiului Medgidia au fost felicitați de către primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie și au primit diplome de merit, flori și premii în valoare de 500, 1000, respectiv 1500 de lei.

Festivitatea a fost una de un real succes, atingându-și scopul de a readuce zâmbetul pe fețele locuitorilor municipiului.

Devenită tradiție, premierea cuplurilor și majorilor care pășesc în acest fel pe o nouă treaptă a vieții lor, este unică în județul Constanța și a demarat la inițiativa primarului Valentin Vrabie prin aprobarea hotărârii de Consiliu Local 52/23.03.2017 privind modificarea și completarea statutului municipiului Medgidia.

„Mă bucur să am lângă mine o comunitate unită și puternică, în care respectul, înțelegerea și toleranța reprezintă valori esențiale și vă asigur în continuare de sprijinul meu necondiționat! La mulți ani, sănătate și multe împliniri!” a declarat edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii