Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
LIVIU DRAGNEA - SFÂȘIAT DE OPRIȘAN

LIVIU DRAGNEA - SFÂȘIAT DE OPRIȘAN(1504)

Haita de lupi pesediști l-a exclus deja pe Liviu Dragnea din rândurile elitei PSD! Încă din noaptea de duminică spre luni, fără să mai aștepte alte rezoluții, intervenții sau explicații, au sărit deja la gâtul lui! E drept, în ultima vreme, lupii subordonați lui au mai mârâit la el, trăgându-l de pantaloni ca să-l atenționeze că PSD a luat prea mult aer rece în piept. E ca și cum ar fi pus cu gura la furtunul cu aer al unei vulcanizări! Ca și în cazul puciului de acum un an de zile, primul care a sărit să-l apuce de șireturi, ca să îl împiedice să fugă, a fost Marian Oprișan, care turbase de furie.

Deschid o paranteză. Marian Oprișan a făcut din Vrancea un județ model. Orașul Focșani este o adevărată bijuterie. Închid paranteza. Ce am vrut să demonstrez ? Că rezultatele obținute îi dau dreptul lui Oprișan de a-l critica pe șeful său. Ba, chiar mai mult de atât, Oprișan i-a cerut demisia! Și nu cu duhul blândeții sau măcar cu o undă de teamă față de domnia sa…S-a risipit clișeul în care Dragnea lovea și bietul activist striga: “Nu da, bre, în cap!”

Baronul de Vrancea s-a mai aflat în postura de critic vehement și la obiect și, de fiecare dată, l-a zgâlțâit bine pe Dragnea. Când scriu acest material, este încă duminică, ora 23.00. Mă gândesc că mâine, adică luni, nu mai în pielea lui Dragnea să nu fii! Instanța urmează să se pronunțe în dosarul său penal. Maestrul Cristoiu spunea că liderul PSD va fi achitat! Eu nu am aptitudinile domniei sale, nu știu să ghicesc viitorul, nici măcar pe al meu, dar cred că Dragnea va fi condamnat…

Este un moment favorabil pentru cei care vor să scape de el! Și nu sunt puțini cei care nu au reușit să se acomodeze cu stilul său cazon… Oprișan a făcut o scurtă radiografie a acuzelor care i se aduc din interiorul partidului și a concluzionat că a venit vremea debarcării. În aceste condiții, poziția lui Livache este serios minată de adversarii săi, foști prieteni și colaboratori.

Cu haita de lupi în coaste, Liviu Dragnea arată ca un om hărțuit. Are patru sulițe de gladiator înfipte în piept, care i-au sfâșiat armura, și i-au făcut o rană la piciorul drept. Haita de lupi hămesiți îl urmărește pas cu pas, luându-se după urmele de sânge. Chiar dacă va mai agoniza o vreme, sfârșitul lui, ca lider politic, este aproape. Chiar dacă scapă de condamnare, îi va fi foarte greu să mai conducă PSD cu un singur braț…

Chiar dacă va tempera o vreme zelul lupilor flămânzi de răzbunare, tot de colții lor va pieri. Să nu credeți cumva că reproșurile făcute la adresa lui Dragnea sunt doar ale lui Oprișan.

“Domnul Dragnea este istorie”, zice liderul vrâncean. Tot el a mai adăugat că acesta a subordonat partidul intereselor personale!  “Luxul și prostia se plătesc!”

Marian Oprișan pune punctul pe I, dar să nu uităm un lucru esențial. Lecția cu luxul și prostia a mai fost predată în PSD pe vremea când Victor Ponta era obligat și el să părăsească conducerea PSD. Deunăzi, Rovana Plumb plângea la televizor! Chipurile, de fericire că fusese nominalizată din nou de Livache într-o funcție importantă. Eu cred însă că Rovana a presimțit și ea căderea protectorului…

După ce a îngropat PSD și ALDE, Liviu Dragnea s-a apucat să își sape singur groapa sub directa supraveghrere a haitei de lupi. Se anunță priveghi în PSD!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte