Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Eroii – omagiați la Medgidia

Eroii – omagiați la Medgidia(888)

Înălțarea Domnului-Ziua Eroilor reprezintă o sărbătoare importantă dedicată cinstirii și omagierii tuturor eroilor care au pierit în luptele pentru apărarea țării. Astăzi, în zi de sărbătoare, la Monumentul Eroului Român din Medgidia au fost organizate tradiționalele manifestări dedicate acestei sărbători.

După intonarea imnului de stat, a fost oficiată slujba religioasă de pomenire a ostașilor români, urmată de festivitatea depunerii de coroane de flori. Prezent la manifestări, edilul Valentin Vrabie și-a prezentat omagiul și a depus o coroană de de flori din partea adminsitrației locale:

,În această zi sfântă, Ziua Înălțării Domnului, îmi îndrept gândurile mele de respect și recunoștință către eroii căzuți la datorie pentru întregirea patriei, în teatrele de operații internaționale, în misiuni pe teritoriul național sau în alte evenimente care au marcat istoria patriei noastre și a poporului român. Avem cu toții datoria de a ne onora eroii și de a învăța lecția devotamentului, demnității și sacrificiului de care aceștia au dat dovadă. Glorie eternă Eroilor României” transmite edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Ca de fiecare dată au depus coroane de flori și reprezentanți ai instituțiilor publice locale, ai asociațiilor și organizațiilor din Medgidia. Evenimentul s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare și prezentarea onorului.
  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MAJESTATEA SA PRIMARUL!
scris de Lucian Cristea
Există o categorie restrînsă de cetățeni care, cu un tupeu ieșit din comun, își arogă drepturi nemăsurate și se plasează singur(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI