Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!

CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!(3005)

De când un așa-zis coleg de breaslă face teoria dedublării oamenilor politici, mă tot întreb cum ar arăta Horia Constantinescu, de la Protecția Consumatorului, la finalul unui astfel de exercițiu! Dacă intri pe pagina lui de facebook, constați că domnia sa stăpânește foarte bine arta dedublării din orice poziție. Existența sa profesională și politică este marcată de tendința domniei sale de a fi tot timpul în centrul atenției!

Domnului inspector îi place să aresteze găinile expirate doar în prezența televiziunilor! Cât timp PSD Constanța a fost interesat să aibe în față un agitator de calibru, care să-l țină treaz, i-a dat mână liberă în serialul “Șase, șase, vine Cattani!”

De ce Cattani și nu Constantinescu? De ce Cattani și nu Horia? Sau măcar Adrian Năstase? Cât tupeu trebuie să ai ca să îți permiți să te autointitulezi Cattani! Și nu un Cattani oarecare… Ci, atenție, Cattani al României! Sau să accepți să fii măgulit de pupincuriști cu comparații care frizează ridicolul!

Cattani este simbolul luptei împotriva MAFIEI. Aia autentică, gata să-ți ia viața! Mafia murdară de sânge! Ce jocuri a stricat domnul Constantinescu? Și ale cui? Care sunt faptele de vitejie care îl recomandă pentru titlul de Cattani? Un brand, îndrăznesc să spun, în ce privește lupta împotriva corupției!

Spuneam că Horia Constantinescu a dat în patima dedublării. Când se crede Cattani are reacțiile cele mai dure și mai controversate. Depinde în ce toane îl găsești… Acum, de pildă, pozează în blândul Ben! Se prezintă de unul singur în pagina sa de facebook ca un smerit, iubitor de oameni, evlavios, gata să te treacă strada pe trecerea lui privată de pietoni! Înțeleg că vrea să candideze la Primăria Constanța, dar se înșeală amarnic dacă își imaginează că o să ne prostească din nou pe noi toți! Și-a dat de prea multe ori arama pe față și acum pozează în cel bun, cel sfânt, cel alb…

Întreb. Ce fel de primar poate fi un individ care își permite să jignească și să amenințe un om în vârstă care suferă de Parkinson ? Care folosește expresii de genul “tremuri ca un căcat”! Care te amenință cu gașca lui pesedistă de șmecheri și bătăuși, folosită și pe post de gardă de corp pentru Liviu Dragnea, căruia nu i-au purtat noroc! Care nu are nici o reținere să încerce să intimideze un tânăr politician independent! Care își permite să dea ordine ca materialele scrise de mine să fie scoase din ziar, țipând în telefon ca un veritabil prim secretar! Care uneori își face meseria cu prea multă patimă, cum s-a întâmplat la coferăria “Silvian”! Care ia la șuturi o femeie care s-a așezat, biata de ea, pe nisipul de pe plaja lui! Dacă postează cineva filmulețul de la Costinești, anulează dintr-un foc toată lauda de sine a domnului inspector, comisar, Cattani, Robin Hood și ce mai este el!

Horia Constantinescu este în continuare un personaj influent pe teritoriul județului nostru. Poate și pentru faptul că i-a crescut cota lui Adrian Năstase, prietenul său de o viață! Recent, Horia a fost implicat într-un accident rutier. În opinia mea, ca rezultat al aroganței cu care a intrat într-o intersecție, sfidând semnele de circulație! Și asta după ce a mai apărut într-un filmuleț în care cânta cu fiul său cel mic manele la volan!

Ei bine, cazul a fost mediatizat precum trece acceleratul printr-o haltă părăsită! Cazul a fost securizat ca și cum în intersecția cu pricina căzuse o farfurie zburătoare rămasă fără combustibil! Autoritățile abilitate, Poliția Rutieră etc. au clasificat toate informațiile despre accident și, fiind vorba de o persoană specială, s-au străduit să-l scoată pe șeful OPC din depresie. Pe soția mea, fiind o persoană oarecare, polițiștii locali au amendat-o cu 300 de lei pe motiv că “a deranjat Poliția!” De fapt, după ce un individ i-a blocat mașina, a cerut sprijinul Poliției! Dacă era doamna Constantinescu, sunt sigur că îi săltau în două minute mașina neghiobului...Mă rog, de-ale democrației capitalismului de cumetrie!

Horia Constantinescu vrea să își schimbe imaginea prin operațiunea de dedublare. Are și posibilități. El poate fi într-o zi Cattani, într-o zi împăratul Constantin, în altă zi Sfânta Elena…

Dar niciodată primarul dorit de cei mai mulți dintre constănțeni!
 

Comentarii

andreea
11-06-2019
La Costinesti nu a putut fura primaria la alegerile din 2016, chiar daca a dat plicurile cu bani nu multi dar totusi 500 lei sunt ceva banuti pentru cei care au putut fi cumparati.In 2020 la noile alegeri este constient ca nu mai are sanse ,incercandu-si norocul la Constanta.Mi-as dori sa candideze la Constanta ,asa am scapa noi de el.Nu ne este pe plac,nu-l mai vor nici cei care candva i-au fost alaturi si i-au facut campanie electorala.succes Cattani,Horia Sfanta Elena ...cine vrei tu sa fii !

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte