Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă, un eveniment de succes

Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă, un eveniment de succes(447)

"Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă este un eveniment interesant și binevenit în județul Constanța, întrucât  până în prezent acest eveniment se desfășura în zone ce puteau oferi exemple de bună practică privind conceptul de ”smart city”.

Constanța reprezintă un teren virgin din acest punct de vedere.

Un management inteligent la nivelul comunității locale presupune o deschidere către noua generație, către tehnologia digitală, către avantajele acesteia. De la optimizarea costurilor, calitatea serviciilor, satisfacerea nevoii de conectivitate a cetățenilor și chiar obținerea de feedback de la locuitori.

Este evident că localitățile trebuie să se dezvolte conform nevoilor ACTUALE ale cetățenilor mediului de afaceri și turiștilor." a declarat deptatul PNL Bogdan Huțucă.

Încă din prima zi, s-a discutat deschis despre soluții de tip #smartcity #smartadministration.

Cea de-a doua zi a evenimentului Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă s-a concretizat într-o sesiune de lucrări despre beneficiile digitalizării plăților, despre cum definim Brandul și valorile acestuia. Invitati au fost  Irina Roventa, o femeie de succes care ne reprezintă la Bruxelles, în cadrul Wilfried Martens Centre for European Studies, George Anghel, președintele Asociației române pentru plăți electronice, care a creat sistemul Digitax, un sistem digital de interacțiune între cetățeni și administrație publică și Violeta Vijulie, specialist în comunicare, directorul executiv ISP România.

Evenimentul Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă s-a desfășurat și în aer liber, pentru o exemplificare concretă.  În orașul Ovidiu, domnul primar liberal Geoege Scupra a prezentat publicului proiectele cu finanțare europeană. Un exemplu este reconstruirea și punerea în valoare a Castrului Roman, pentru care a fost obținută finanțarea de aproximativ 3 milioane de euro.

Un alt proiect demn de menționat este „Zona de relaxare și de agrement”, ce presupune construcția unui spațiu unde locuitorii din Ovidiu își pot petrece timpul liber. Valoarea totală este de aproximativ 6.500.000 lei, din care suma nerambursabilă este de aproximativ 5.500.000 lei.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE