Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Deputatul PNL Bogdan Huțucă: Constanța este un oraș insipid, incolor, dar cu un potențial incredibil de dezvoltare.

Deputatul PNL Bogdan Huțucă: Constanța este un oraș insipid, incolor, dar cu un potențial incredibil de dezvoltare.(665)

"În ultima zi din cadrul evenimentului Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă am pus accentul pe importanța mobilității urbane și a faptului că acest lucru lipsește cu desăvârșire în orașul Constanța. Am comparat Constanța cu Aradul, cu Oradea și ne-am dat seama că pentru a deveni un oraș ”smart” este nevoie în primul rând de o viziune și o deschidere către tehnologia digitală. Conectivitatea trebuie să fie facilă, iar toate zonele turistice să fie conectate la internet, să existe o conexiune permanentă între cetățeni, turiști și administrație publică.

Este greu să vorbești în acest moment în Constanța despre inovație și soluții ”smart” când de fapt orașul nu are nici măcar un PUG (Plan Urbanistic General) care să permită o dezvoltare coerentă și armonioasă din punct de vedere urbanistic și arhitectural.

Fondurile europene sunt de asemenea o experiență nefastă a actualei administrației publice locale, cel mai răsunător eșec fiind reabilitarea parcului arheologic, proiect care ar fi trebuit să fie implementat cu fonduri europene, dar a ajuns să fie plătit de toți constănțenii. Singura soluție pentru Constanța ar fi o administrație liberală care a demonstrat deja în restul județului cum se pot dezvolta comunități întregi cu fonduri europene. Deși avem 29 de primari liberali în județ, dintr-un total de 70, valoarea fondurilor europene atrase de PNL reprezintă mai bine de 70% din total.

Principala problemă a Constanței nu a fost lipsa oportunităților, ci mai degrabă o acută lipsă de viziune a Primăriei și Consiliului Județean Constanța. " a declarat pe pagina sa de socializare deputatul PNL Bogdan Huțucă.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE