Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CLAUDIU PALAZ - CEL MAI LUMINAT POLITICIAN!

CLAUDIU PALAZ - CEL MAI LUMINAT POLITICIAN!(2283)

“Băi, nu se mai satură ăștia!”
Asta a fost prima mea reacție când am auzit de presupusul furt de curent electric depistat în casa lui Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.

A doua reacție. Tot personală.
“Bă, cât de hămesit să fii,încât, să ajungi tu, ditamai politicianul, să faci tot felul de improvizații ca să șterpelești”, mie îmi place cuvântul ăsta, curent electric!

Doar căldărarii, olarii de proastă factură și amărăștenii fără speranțe, dar și fără educație, recurg la astfel de metode! Am văzut și oameni disperați cățărându-se pe stâlpii de înaltă tensiune. Nu toți cu intenția de a fura! Unii se urcau doar ca să se fotografieze!

“Bă, cât de hămesit să fii, încât, să ajungi tu, ditamai politicianul, să faci tot felul de improvizații ca să șterpelești curent electric!” I-am pus această întrebare și domnului Claudiu Palaz, care mi-a răspuns corespunzător: “Chiar așa am ajuns, domnule?!”

Considerându-se corect și nepătat, a mutat povestea, după cum mă și așteptam, în planul disputelor și vendetelor politice, lăsând să se înțeleagă că dumnealui ar fi victima unui complot politic dirijat din umbră de Gabriel Daraban, liderul ALDE Constanța!

Răspunsul lui Daraban a fost matematic după ceasul elvețian: “E nebun!”

Chiar așa? Ce să aibe ALDE cu Claudiu Palaz, că doar sunt frățiori prin alianță! Iată cât de repede se iscă, cum spunea un cunoscut investitor străin, care a pus minusurile din turism pe seama câinilor vagabonzi, un tărăboi în politică! Bagă unul mâna în priză și îi electrocutează pe toți!

Scurtă poveste care ar putea susține parțial tema complotului.
Nenea Iorga, alias Claudiu Palaz, i-a atacat în delir pe pesediști și le-a făcut nenumărate zile fripte! Juca fripta cu ei! A fost tot timpul ca “sula lui Iliescu” în coastele PSD Constanța! A dat cu pesediștii de pământ! Bă, nu a scăpat măcar unul din doi!

Și acum e la fel. Cum ridică vreun pesedist scăfârlia, harșt una peste ceafă cu pliciul corupției! Nenea Iorga rămâne câinele de pază contra PSD! Este singurul din Opoziție care se luptă cu mâinile goale și cu câteva aspirine țigănești contra “ciumei roșii”! Mă mir cum de nu s-a molipsit, că asta se ia!

Dacă e să vorbim de luptători împotriva corupției, apoi Nenea Iorga este cel mai nimerit...Când pe tunuri, când pe tancuri, precum soldatul sovietic! De aici cred că i se trag tot felul de întâmplări năstrușnice...Ba că a mutat piciorul unui pod în locul altuia! De fapt, podul stătea picior peste picior, ceea ce nu este infracțiune. Ba că nu știu ce terenuri, ba că nu știu care plajă...Și, acum, una și mai și....

Cică l-au prins unii cărând curent electric cu găleata și Daraban îl pândea cu complotul politic! Aiurea. Nici măcar nu este bun conductor de electricitate! Îl vedeți voi pe Claudiu Palaz cărând ca un salahor curent electric cu găleata! Riscă el să-și electrocuteze costumul de lux?

Presa-i beată, bre! Nenea Iorga este un băiat bun, blajin și cinstit până la malul mării! Curg zdrențele de pe el! Amărât. Abia a reușit să își cumpere o mașină fără acoperiș! Și stă prost și cu vederea. De aia parchează pe unde a nimerit orbul Brăila!

Brașament ilegal!
Măi, Darabane, ce ți-a trecut prin minte!

De aia este domnul Palaz cel mai luminat politician de la noi și de pretutindeni!

Watt-ți întrecut pe sine, domnule Palaz!

 

(Foto preluată de pe pagina de facebook Constanța Altfel)


 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii