Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Susținere și aprecieri la nivel înalt pentru luptătorii KEMPO CS Medgidia

Susținere și aprecieri la nivel înalt pentru luptătorii KEMPO CS Medgidia(844)

Luptatorii Secției de Kempo a Clubului Sporitv Medgidia au participat la Stagiu de Pregătire Kempo/ Venus 22 - 29 iunie.

Aflati in pregatire pe litoralul Marii Negre, au avut parte de o vizita-surpriza din partea Ministrului Tineretului si Sportului, Domnul Bogdan-Constantin Matei, acesta fiind insotit de Domnul Jianu George Daniel, Director General. Oficialii MTS au urmarit intr-o atmosfera destinsa antrenamentul sutelor de sportivi ai FR Kempo, socializand cu acestia, incurajandu-i totodata sa continue practicarea sportului de performanta atat pentru educarea si dezvoltarea lor personala cat si pentru reprezentarea imaginii Romaniei, la cel mai inalt nivel, in competitiile internationale.

"Romania are nevoie de sport, Romania are nevoie de sportivi, Romania are nevoie de modele. Romania are nevoie de voi iar noi vom face totul pentru a sustine toti sportivii romani, indiferent de disciplina practicata, pentru ca fiecare dintre voi merita toata aprecierea si respectul nostru", a declarat la final Ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan-Constantin Matei.

⚪🔵#CSMedgidia #Kempo #StagiudepregătireKempo #Venus #Romania

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Gruparea MAZĂRE la INTERN, MOGA la INTERNE!
scris de Lucian Cristea
Într-o imagine simbol, senatorul Nicolae Moga apare într-o poziție nefirească cu degetul mijlociu de la o mână ridicat ostentativ în(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii